Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ashton Kutcher svedkom vraždy: Dobodanú milenku nechal v kaluži krvi!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (10)
Ashton Kutcher

LOS ANGELES – Ako z detektívky! Tak vyzeral život Ashtona Kutchera (32) v čase, keď mu zabili expriateľku Ashley Ellerin (22). Masový vrah ju zabil 35 bodnými ranami len krátky čas pred tým, ako herec dorazil do jej domu. Ashton, škoda, že si to nestihol skôr!

Čaká ho súd! Známi herci sa pred sudcom objavujú v rôznych súvislostiach, len málokedy však ide o vraždu. Práve to však čaká herca a manžela Demi Moore, Ashtona Kutchera. Jeho priateľku totiž v roku 2001 brutálne zavraždil masový vrah len krátky čas pred jeho príchodom do jej domu. Ashton, čo sa tam vlastne stalo?!

Herec prezradil, že k domu Ashley dorazil okolo tri štvrte na jedenásť. Klopal jej na dvere ona však neotvárala. Herec si myslel, že je nahnevaná, pretože preložil ich schôdzku. Vôbec netušil, že v tom čase už blondínka zrejme nebola medzi živými. Keď Ashton nazrel cez okno, nikoho nevidel, na zemi si však všimol kaluž červenej tekutiny, ktorú považoval za červené víno. Až neskôr sa dozvedel, že to, čo videl, bola krv jeho milovanej!

Po vrahovi pátrali policajti roky, no až prednedávnom sa im ho podarilo dolapiť a obviniť. Za viacero vrážd v Los Angeles vrátane tejto je zrejme zodpovedný opravár klimatizácií Michael Gargiulo. Polícia ho chytila po tom, čo sa jednej z jeho obetí podarilo uniknúť a na základe DNA ho obvinili aj z vraždy Ashley. Ashton si tak pred súdom opäť bude musieť pripomenúť azda najťažšie chvíle svojho života. Útechou mu môže byť aspoň to, že táto vražda zrejme nezostane nepotrestaná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu