Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Demi odkazuje Ashtonovi: Choď do pekla, ty bastard!

Ashton Kutcher a Demi Moore Zobraziť galériu (7)
Ashton Kutcher a Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je to koniec? Zdá sa, že s manželstvom Demi Moore (47) a Ashtona Kutchera (32) to ide od desiatich piatim. Herečka totiž už zrejme nemá sily ignorovať obvinenia o nevere svojej polovičky. Ich hlučnú hádku počuli aj susedia vo vedľajších domoch!

Vzťah sa im rúca ako domček z kariet! Známy párik sa už dlhšie snaží tváriť, že klebety o Ashtonovej nevere ich manželstvu nijako neublížili. Pravda je však zrejme úplne iná. Ich sused totiž počul poriadne hlučnú hádku. „Demi kričala z plných pľúc, ‘Choď do pekla, ty bastard!’” opísal situáciu. “Neskôr som počul tresknutie dverí a vzlykajúcu Demi.”

Na dlhovlasú brunetku zrejme doľahli výpovede údajnej Ashtonovej milenky Brittney Jones. Tá nemala žiadny problém zdôveriť sa médiám s vecami, ktoré jej vraj o svojom manželstve prezradil Ashton. “Ashton povedal, že majú s Demi otvorený vzťah a často si užívajú aj sex v trojici,” rozhovorila sa Brittney. “Vysvetlil mi, že majú s Demi dohodu, podľa ktorej sa delia o milenky. Cítil sa zle, že bol so mnou sám a nepodelil sa s ňou o mňa.”

Ashton s Demi robili všetko, čo sa len dalo, aby ľudia o ich vzťahu prestali pochybovať. Ani spoločné fotky a cukrovanie na Twitteri však klebety neuhasili. Naopak. Brittney má v pláne zverejniť ďalšie pikošky z chvíľ strávených s Ashtonom. A to môže byť pre Demi viac ako nepríjemné!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu