Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Demi dala Ashtonovi poriadnu lekciu: Správaj sa slušne!

Demi Moore manžela Ashtona Kutchera rázne napomenula Zobraziť galériu (12)
Demi Moore manžela Ashtona Kutchera rázne napomenula

NEW YORK – Ako jeho mamička! Tak sa predviedla Demi Moore (47) na zasadaní OSN v New Yorku. Svojmu podstatne mladšiemu manželovi najskôr uhládzala vlasy, o chvíľu zas rázne dohovárala – a niet divu. Chcel sa totiž napiť zo džbánu namiesto pohára. Ashton, kde sú tvoje spôsoby?!

Raz milenci, raz mamička so synom! Tak sa k sebe správali  počas účasti na konferencii Úradu OSN pre drogy a kriminalitu, kde prišli upriamiť pozornosť na neduhy spoločnosti, akými sú otroctvo či prostitúcia. Demi s Ashtonom však predviedli nielen svoje pripravené vystúpenie, ale aj čosi viac.

V jednom momente sa párik k sebe zamilovane túlil a šepkal si sladké tajomstvá, už o chvíľku sa však v Demi prebudil materinský inštinkt a Ashtonovi začala uhládzať vlasy. Nuž, a keď sa chcel herec napiť zo džbánu plného vody, brunetka rýchlo zasiahla a vysvetlila mu, že sa to nemá. Demi sa jednoducho chvíľami správa skôr ako mamička, ktorá neustále dozerá na svojho neposedného potomka, než ako partnerka dospelého muža. Možno jej ušlo, že hoci je jej manžel podstatne mladší, v tridsiatich dvoch rokoch by sa už o seba mal vedieť postarať!

V každom prípade sa však zdá, že Ashtonova nevera, ktorá nedávno narobila vietor v ich vzťahu, bola buď vymyslená, alebo je už aspoň zabudnutá. Herci si totiž hrkútali ako dve hrdličky a o nejakej kríze sa v ich prípade rozhodne hovoriť nedalo. Demi pri tejto príležitosti prevetrala šaty od Victorie Beckham a v kombinácií s vysokými opätkami vyzerala naozaj skvele!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu