Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Internetová nevera je príčinou 1 z 5 rozvodov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW YORK - Facebook a ďalšie internetové sociálne siete nie sú potenciálne nebezpečné len pre deti a mladších tínedžerov, ale sú už aj oficiálnou príčinou rozpadu jedného z piatich manželstiev v Spojených štátoch amerických.

Tento údaj potvrdil nemeckej tlačovej agentúre DPA popredný americký rozvodový právnik Allan Mantel, šéf Americkej akadémie advokátov pre manželské záležitosti (AAML) v štáte New York.

"Google, Facebook, MySpace a Twitter uľahčujú partnerovi zistiť neveru," uviedol právnik. "Percento rozvodov ako také sa výrazne nezmenilo. Ľudia boli vždy neverní," dodal. V USA sa jedno z dvoch manželstiev sa končí rozvodom.

Dokonca aj niektoré celebrity dopadli zle kvôli internetovým sociálnym službám. Dôkazom sú správy, že hviezda obľúbeného televízneho seriálu Zúfalé manželky Eva Longoria podala žiadosť o rozvod s manželom, profesionálnym basketbalistom Tonym Parkerom. Manželia sa rozišli, keď Longoria odhalila, že Parker má intímny kontakt na Facebooku s inou ženou, informovali správy médií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu