Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lákavá výhra v lotérii, zákazníčky môžu vyhrať plastiku

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MEXIKO - Pod heslom "Bez pŕs nie je raj" ponúka bar v mexickom meste Guadalajara svojim zákazníčkam účasť v lotérii, v ktorej môžu raz za mesiac vyhrať chirurgické zväčšenie poprsia. Začal s tým pred dvomi mesiacmi a odvtedy sa vraj do neho pani aj dievčatá len tak hrnú.

Majiteľ baru Fernando Luévanos agentúre AFP povedal, že túto novú reklamnú kampaň začal v reakcii na kroky miestnych úradov zamerané na obmedzenie predaja alkoholických nápojov v záujme zníženia počtu dopravných nehôd.

"Prišla kopa žien, nových zákazníčok," povedal Luévanos. Už za prvý týždeň bolo do urny postavenej na barovom pulte vložených 2500 tiketov. Ženy dostávajú jeden pri vstupe a zákazníci jeden za každý objednaný nápoj. Posledným výhercom bol mladík, ktorý výhru venoval istému dievčaťu, aby si ju získal.

Výhra má hodnotu asi 4000 dolárov (takmer 2900 eur). Zahŕňa podľa Luévanosu služby jedného z najlepších chirurgov v Guadalajare vo veľmi dobrej nemocnici, najlepšiu značku prsných implantátov a rekonvalescenciu po operácii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu