Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Využite dlhé zimné večery – sú ideálne na chudnutie!

Prístroj Knockout ABS Zobraziť galériu (4)
Prístroj Knockout ABS

Opäť tu máme dlhé zimné večery, počas ktorých mnohí z nás len sedia doma pred televízorom a hoci vieme, že našej postave to veľmi neprospieva, zmôžeme sa maximálne na krátku prechádzku alebo vyvenčenie psa. Veď komu by sa chcelo športovať v studenom vetre a mraze!? Navyše sa blížia Vianoce, čas, kedy si určite nikto z nás neodoprie obľúbené koláčiky a tradičné dobroty.

No a do tretice – naše telo je práve v zime od prírody nastavené tak, aby si robilo tukové zásoby, takže vďaka tomuto všetkému priberáme viac než inokedy. Čo robiť, aby ste si na Nový rok nemuseli dávať predsavzatie (ktorému aj tak veľmi neveríte...), že už určite schudnete?

Vyboxujte si krásnu postavu
Práve dlhé zimné večery však majú jednu obrovskú výhodu – sú ideálnym časom na zmenu! Keďže sa z práce vraciame zhruba v tom istom čase, môžeme si každý večer v pravidelnom čase zacvičiť. Pravidelnosť je základom úspechu – ak začnete cvičiť už dnes a vytrváte napríklad do Silvestra, môžete si byť istý, že Vaša postava bude vyzerať skutočne lepšie a na vianočnú párty alebo silvestrovskú oslavu si môžete kúpiť o číslo menšie šaty. Je však dôležité, aký druh cvičenia si zvolíte. Najefektívnejšie je precvičiť si celé telo, dostať zo seba stres, ale aj nadbytočné kalórie a pritom si ešte posilniť srdcovú činnosť a tým aj imunitu. Na trhu je prístroj, ktorý predstavuje ideálne riešenie. KNOCKOUT ABS je špeciálny prístroj na posilnenie celého tela: brucha, chrbtice, svalov hornej aj dolnej časti tela a zároveň zabezpečuje aj kardiotréning.

Skĺbili sme najefektívnejšie formy cvičenia: brušáky a boxovanie
Prístroj KNOCKOUT ABS bol navrhnutý na domáce cvičenie bez dozoru trénera, je preto zostrojený veľmi dôsledne a zároveň účinne, aby ste si skutočne precvičili všetky kritické partie. Pri cvičení budete vykonávať pohyby ako pri brušákoch a zároveň ako pri boxovaní – budú Vám tak pracovať všetky svaly – od nôh, cez stehná, zadok, brucho až hruď, po paže a krčnú chrbticu.

Ďalšie výhody KNOCKOUT ABS:
- perfektne tvaruje svaly a spaľuje kalórie - precvičíte si telo a zároveň budete mať aj kardiotréning - vhodný pre všetky vekové kategórie - môže ho používať každý bez ohľadu na úroveň fyzickej kondície - veľmi praktické a užitočné malé domáce fitnescentrum - lacnejší ako iné domáce prístroje na cvičenie

Produkt KNOCKOUT ABS Vám ponúkame v predpredaji s 20% zľavou. Táto výhodná ponuka platí iba na objednávky do 21.11.2010!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu