Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zvýhodnené vstupné na Internet je S3XY iba do piatku!

Zvýhodnené vstupné na Internet je S3XY iba do piatku
Zvýhodnené vstupné na Internet je S3XY iba do piatku

NajS3XY konferencia tejto jesene Internet je S3XY, na ktorej vystúpi internetový guru z Belgicka, porotca najprestížnejšieho festivalu reklamy sveta Cannes Lions či špeciálny hosť Lukáš Latinák, ponúka zvýhodnené vstupné do piatku, 29. 10. 2010.

O „Novom socializme na internete“ porozpráva Special Operations Commander agentúry Istropolitana Ogilvy Pavol Minár, spôsoby, ako by sa firma mala či nemala na internete správať odprezentuje Petra Jankovičová z agentúry Neopublic Porter Novelli. Facebook recepty pre pokročilých predstaví Martin Woska z agentúry Triad Advertising a v diskusii o spoplatnení obsahu na internete privítame nositeľov tejto myšlienky Tomáša Bellu (NextBig) a Marcela Vašša (Etarget).

Popoludní sú pre účastníkov pripravené najlepšie digitálne kampane sveta, ktoré odprezentuje Peter Šebo zo Stratégií a Filip Kuna (Zoznam.sk) predstaví pochúťky pre moderných marketérov: Počítačové a online hry.

V druhej panelovej diskusii privítame „otcov“ slovenského internetu a v ďalšom blogu odprezentuje Robert Mindžák z Monogram Interactive možnosti využitia iPhone a iPad v mediálnej a marketingovej praxi. Záver konferencie bude patriť vyhláseniu najlepších webov v rámci súťaže Sexy web, ktorú v septembri vyhlásila spoločnosť Microsoft Slovensko.

A to je stále iba polovica programu, ktorá bude prebiehať vo väčšej - Monogram prednáškovej sále. Čo sa bude počas celého dňa diať v Zoznam workshop area, ale aj podrobnosti o jednotlivých spíkroch nájdete na webe konferencie: www.internetjesexy.sk.

K vstupenke si môže každý účastník zadarmo vybrať knihu alebo CD pre rozvoj svojho biznisu a súčasťou konferencie bude aj tombola o mimoriadne atraktívne S3XY ceny ako napríklad S3XY Mini na týždeň, kampaň na Zoznam.sk v hodnote 20 000 eur alebo novučičký iPad.

Tešíme sa na vás už 25. novembra v bratislavskom S3XY hotely Gate One!

Organizátorom Internet je sexy je odborný mesačník Stratégie, spoluorganizátorom je Monogram Interactive.

Hlavným partnerom je Zoznam.sk a partneri sú Neopublic Porter Novelli, Internet Explorer 9 a Triad Advertising.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu