Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Do Afriky odlietajú dve jedenástky Hypernovy

Hypernova vysiela do Afriky 22 slovenských fanúšikov
Hypernova vysiela do Afriky 22 slovenských fanúšikov

Dobojované! Hypernova vysiela do Južnej Afriky dve jedenástky fanúšikov, aby podporili slovenskú reprezentáciu v zápasoch základnej skupiny majstrovstiev sveta vo futbale. 13. júna odlietajú do dejiska šampionátu.

Boj o miestenky na juhoafrické štadióny bol rovnako dramatický ako kvalifikačné súboje, ktoré zvádzala Weissova družina. Všetci, ktorým sa podarilo v rámci súťažnej hry Hypernova žije futbalom, nazbierať aspoň 30 bodov (jeden bod za každých desať eur nákupu), netrpezlivo čakali, na koho z nich sa usmeje šťastie.

Verejné žrebovanie sa uskutočnilo 28. mája. Aby bola súťaž regionálne spravodlivá, v každej Hypernove na Slovensku bol vylosovaný jeden výherca a dvaja náhradníci (pre prípad, že by si víťaz cenu neprevzal). Do Južnej Afriky môže vycestovať osobne alebo cenu darovať. Výherný pobyt v hodnote 4 000 eur obsahuje vstupenky na dva zápasy slovenskej reprezentácie, spiatočnú letenku a ubytovanie v Slovenskom dome s plnou penziou na osem dní. Súčasťou zájazdu je aj celodenný výlet na safari a exkurzia po Pretórii.

Zákazníci, ktorým sa nepošťastilo vyhrať zájazd a vidieť slovenských futbalistov naživo, však môžu súťažiť ďalej, a to o šesťdesiatšesť 32-palcových LCD televízorov značky LG – tak ako to v televíznej reklame sľubuje Patrícia Vitteková, manželka slovenského reprezentanta.

Čo pre to musíte urobiť? Ak 15., 20. alebo 24. júna (čo sú dni, kedy hrá slovenská reprezentácia) počas zápasu prídete do Hypernovy a nakúpite aspoň za päť eur, dostanete kartičku, ktorú stačí vyplniť a vhodiť do schránky v Infokútiku. 30 minút po skončení zápasu bude v každej predajni vyžrebovaný jeden výherca televízora (22 hypernov a 3 zápasy, spolu 66 televízorov v hre). Ideálna príležitosť pre milujúce manželky, družky a frajerky. Kým partner pozerá futbal, dámy môžu nakúpiť a vyhrať nový televízor. Prinajmenšom tak v budúcnosti nebude problém sa rozhodnúť, či pozerať obľúbený seriál alebo futbal. Budete môcť pozerať oboje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu