Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Novinky z majstrovstiev sveta ľahko a rýchlo aj na obrazovke Magia

Novinky z majstrovstiev sveta môžete sledovať na obrazovke Magia Zobraziť galériu (6)
Novinky z majstrovstiev sveta môžete sledovať na obrazovke Magia

BRATISLAVA - Ako stojí Slovensko v skupine? Kedy hrá Pobrežie Slonoviny s Portugalskom? Vyhrali Španieli nad Švajčiarmi? To sú len niektoré základné otázky, na ktoré nájdu od 10. 6. 2010 fanúšikovia odpovede v menu digitálnej televízie Magio od T-Comu. Nová funkcionalita je jednou z viacerých, ktoré umožnil prechod na vyššiu verziu IPTV platformy Mediaroom 1.6.

Špecializovaná aplikácia MS vo futbale umožní divákom získať množstvo informácií z diania na šampionáte v Juhoafrickej republike vrátane tabuliek skupín, harmonogramu zápasov a ich výsledkov, detaily o jednotlivých reprezentačných tímoch a aktuálne spravodajstvo. Vďaka tejto aplikácii tak budú zákazníci vždy v obraze aj bez toho, aby museli odísť od televízora, zapínať počítač či čakať, kedy bude spravodajstvo vysielané v niektorej z televízií. Aplikácia vznikla vďaka spolupráci so spravodajským portálom www.sportky.sk a je prístupná v menu Extra pre zákazníkov pripojených cez metalickú alebo najmodernejšiu optickú sieť.

Minulotýždňové nasadenie nového softvéru sa prejavilo aj zvýšenou rýchlosťou a stabilitou celého používateľského rozhrania. Väčšie zmeny sa dotkli audio nastavení, ktoré po novom dostali vlastnú položku v menu. V nej okrem zvukových efektov pribudlo napr. automatické zapnutie Dolby Digital zvuku, pokiaľ ho program podporuje. Zároveň sa výrazne zjednodušila práca s nahrávkami – v novej verzii sa sériové nahrávky automaticky ukladajú do vlastného priečinka a možno ich aj hromadne mazať. Spolu s vylepšeniami „pod kapotou“ si zákazníci môžu všimnúť nové grafické prvky a položky v podobe loga jednotlivých kanálov v EPG, rozšíreného bočného panelu alebo informácie o ďalších časoch vysielania ich obľúbeného seriálu. Pre sprístupnenie všetkých noviniek je potrebné manuálne reštartovať Magio Box.

V prípade, že sa zákazníkovi nezobrazí aplikácia MS vo futbale v menu Magia, je potrebný reštart Magio Boxu: Menu – Nastavenia – Reštartovať.

 

Viac informácií o produktoch a službách T-Com získate na bezplatnej linke 0800 123 456 alebo na www.t-com.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu