Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nech je DELI podľa Teba!

Staňte sa tvorcom novej príchute tyčinky Deli Zobraziť galériu (2)
Staňte sa tvorcom novej príchute tyčinky Deli

BRATISLAVA - Ste fanúšikom tyčinky DELI? Teraz máte jedinečnú príležitosť vychutnať si DELI podľa vašich predstáv. Práve vy sa môžete stať tvorcom novej príchute DELI! Na www.delicukraren.sk sa rozbieha súťaž o novú príchuť tyčinky DELI. Popusťte uzdu svojej fantázii, nápadom sa medze nekladú!

Ako sa môžete zapojiť? V prvom kole súťaže, ktorá prebieha do konca júna, sa zaregistrujte na www.delicukraren.sk a vložte svoj originálny návrh na novú príchuť DELI. Môžete tiež hlasovať pre niektorú z už zadaných príchutí, ktorá je Vám blízka. Príchuť s najvyšším počtom hlasov automaticky postupuje do druhého kola medzi TOP 5 nových príchutí DELI.

Ďalšie štyri príchute vyberie odborná porota, v ktorej bude zasadať napríklad Anna Šišková, Martha Issová alebo Ondřej Brzobohatý. Okrem toho môžete na www.delicukraren.sk súťažiť o iPody a skvelé balíčky s DELI MINI.

Staňte sa fanúšikom DELI na: www.facebook.com/deli.chocolate

 

Vašu fantáziu môže inšpirovať aj nová tyčinka DELI s letnou príchuťou Café Frappé. Neodolateľná tyčinka s karamelom a našľahanou ľadovou kávou. Doprajte si luxusný zážitok pri každom zahryznutí. Svieža chuť vás ihneď prenesie napríklad do štýlovej talianskej kaviarničky… no nie je ten život sladký? Ochutnajte novinku DELI Café Frappé a nechajte sa unášať dúhou plnou chutí! DELI Café Frappé (35 g) – doporučená maloobchodná cena 0,35 EUR

 

Nech je DELI podľa
Zobraziť galériu (2)

DELI Café Frappé (35 g) – doporučená maloobchodná cena 0,35 €

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu