Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vymodelujte si postavu bez námahy a efektívne!

Relax & Tone Zobraziť galériu (2)
Relax & Tone

Aj vy túžite po náročnom dni po uvoľnení a relaxe? Nemáte však čas alebo silu na návštevu posilňovní a masážnych salónov? Pre peknú postavu a odpočinok už viac nemusíte opúšťať pohodlie domova. Chudnutie, tónovanie a relax sú teraz dostupné v jednom výnimočnom prístroji. Zoznámte sa s Relax & Tone.

Zbavte sa únavy

Relax & Tone okrem redukcie hmotnosti, uvoľní aj vaše stuhnuté svalstvo, zmierni bolesť chrbta a šije, podporí cirkuláciu krvi, poskytne blahodarnú a relaxačnú masáž nohám a chodidlám. Už aj vy si môžete dopriať osobného maséra každý deň. A to za cenu jednej celotelovej masáže!!!!

Posilnite si svalstvo a sebavedomie

Pozorujete na svojom tele, že následkom sedavého spôsobu života ochabuje a pripomína tú nenávidenú pomarančovú pokožku? Nemáte čas na pravidelnú fyzickú aktivitu? Relax & Tone spevní a vytónuje vaše svaly, dodá potrebné sebavedomie a skvelý pocit z príťažlivej postavy. S Relax & Tone zaručene vyhráte boj s nadbytočným tukom a nevzhľadnou celulitídou. Unikátna oscilačná funkcia prístroja Relax & Tone účinkuje hlboko vo vnútorných vrstvách vašej pokožky, kde rozbíja nežiaduci tuk a pomáha spaľovať kalórie.

Takže, pohodlne sa usaďte a nechajte ľahký a efektívny prístroj Relax & Tone pracovať pre vás a za vás!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu