Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nehanbite sa odkryť viac z vášho tela!

Dragon fly Zobraziť galériu (2)
Dragon fly

Čím je vonku teplejšie, tým menej oblečenia na sebe nosíme, ale – tým viac sa aj hanbíme za svoje telo. Je to aj váš prípad? Pod zimným kabátom je ľahké schovať tukové vankúšiky, ale na rozume ich budeme mať vždy. Nenechajte sa zbytočne deptať a nehanbite sa za svoje telo! Schudnite doma! A to zdravo, rýchlo, bez bolesti a zároveň rozumne!

Nehanbite sa za to, že nevládzete!

To, že nedokážete zabehnúť maratón alebo hodinu bicyklovať, pretože máte nadváhu alebo vás bolia kĺby vôbec nie je na posmech! Vášmu telu by ste takouto námahou len uškodili. Vyskúšajte však Ab Tronic X2, ktorý cvičí za vás! Je to revolučný prístroj, ktorý stimuluje vaše svaly elektrostimulačnou metódou: svaly dostávajú najmenej 400 kontrakcií za minútu. To znamená, že cvičenie pomocou Ab Tronicu X2 je až 7x efektívnejšie ako bežné cvičenia! Presvedčte sa, že okrem kíl nemáte čo stratiť. Ak si ho nasadíte pravidelne, aspoň na 10 minút denne, o výsledkoch nebudete musieť nikomu hovoriť – každý ich uvidí!

 

Dá sa schudnúť počas masáže?

Jednoznačne áno. Každý deň sa o tom presviedčajú ďalší z vás na vlastnej koži - obľúbili ste si prístroj Relax & Tone! Vyskúšajte príjemnú masáž, počas ktorej sa zároveň bude tvarovať vaše telo. Masážno-relaxačný prístroj Relax & Tone si priložíte na tú časť tela, ktorá vás najviac bolí (napríklad krčná chrbtica kvôli stuhnutému svalstvu) alebo tam, kde chcete schudnúť či zbaviť sa celulitídy (stehná, zadok, ramená, brucho a pod.). 10 minút úžasnej masáže denne a môžete si byť istí, že nielen uľavíte svojej chrbtici, ale aj vyformujete svaly a perfektne si prekrvíte pokožku.

 

Ochabnuté svaly?

Ochabnuté svaly má každý z nás, lebo nie je možné, aby sme neustále precvičovali a využívali všetko svalstvo. Z toho však vznikajú zdravotné problémy – napríklad častá bolesť krčnej chrbtice a priznajme si aj z čisto estetického hľadiska: ochabnuté svaly vyzerajú nepekne. Ale každý problém má svoje riešenie. Na ochabnuté svaly je tu Dragon Fly – fitness prístroj, ktorý stimuluje svaly na celom tele. Na rizikové partie si jednoducho nasadíte špeciálne vankúšiky a stimuláciu spustíte jediným tlačidlom – Dragon Fly funguje na batérie. Nastaviť si môžete 6 programov a 10 úrovní intenzity. Rýchlo, úplne jednoducho, ale pritom efektívne. Presvedčte sa sami!

 

Chcete osí driek? Kto by nechcel...

Jeden z najúčinnejších pohybov, pri ktorom schudneme v páse a vyformujeme si krásny štíhly pás, je otáčanie v bokoch. Ponúkame vám špeciálny rotačný disk – koliesko formujúce pás. Stačí sa naň postaviť naboso a začať cvičiť. Okamžite to pocítite na bruchu, zadku aj stehnách. Pri pravidelnom cvičení je viac ako isté, že váš pás bude o niekoľko centimetrov užší a celá spodná časť tela neporovnateľne krajšia a pevnejšia. Koliesko formujúce pás sa používa úplne jednoducho, navyše je vyrobené z materiálu, ktorý masíruje vaše chodidlá.

 

Užite si každý deň počas jari aj nadchádzajúceho leta s tým úžasným pocitom, že ste skrášlili svoje telo a pomohli svojmu zdraviu. Cvičte s našimi originálnymi výrobkami, ktoré sú navrhnuté pre všetky vekové kategórie aj fyzickú zdatnosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu