Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Efektívna a úsporná domáca pracovňa

Tlačiareň HP Officejet 4500 All-in-One šetrí priestor, čas i peniaze Zobraziť galériu (2)
Tlačiareň HP Officejet 4500 All-in-One šetrí priestor, čas i peniaze

Práca z domu je pre mnoho ľudí ideálnou alternatívou pracovného zaradenia. Ak vám okolnosti dovolia pracovať z domu, určite oceníte flexibilitu, možnosť organizovať si pracovný čas podľa svojich potrieb a ušetrený čas miesto cestovania. Ak ste sa pre prácu z domu už rozhodli, netreba zabudnúť na správne vybavenie pracovného kúta. Predsa len, za vaším stolom či počítačom budete tráviť veľa času. Stačí dbať na niekoľko základných pravidiel a domáca kancelária vám poskytne maximálne pohodlie a efektivitu.

Výber miesta

Nenoste si prácu do postele a vyberte miesto pre pracovný kút napríklad v obývačke alebo v priestrannej chodbe. Ideálne je, ak na pracovný stôl dopadá denné svetlo, ale zároveň by vás nemalo oslepovať slnko. Nezabudnite, že potrebujete nájsť miesto aj na dokumenty, kancelárske potreby, tlačiareň, monitor a telefón. Ak bude pracovňa zároveň na mieste, ktoré sa dá ľahko ukryť pred zrakom vašich hostí, máte vyhrané.

 

Zariadenie priestoru

Nepodceňujte výber zariadenia. Vhodne rozmiestnené police, skrinky a primeraný stôl vám uľahčia nielen prácu, ale aj ušetria zdravie. Samostatnou kapitolou je kvalitná stolička s oporou chrbta, polohovateľná a dostatočne pevná. Ak pracujete aj večer alebo v noci, určite nevynechajte kvalitné osvetlenie pracovnej plochy.

 

Vybavenie pracovne

Čo budete k výkonu vašej práce potrebovať záleží predovšetkým od jej povahy. Ak ide o kancelársku prácu, určite sa nevyhnete počítaču, skeneru, tlačiarni, pripojeniu na internet a telefónu. Komunikovať s kolegami môžete aj prostredníctvom web kamery alebo rôznych programov. Keďže pri domácich pracovniach je často núdza o priestor, ideálnym pomocníkom je multifunkčné zariadenie, ktoré vám ponúkne tlač, skener, kopírku a fax v jednom.

 

Šetrite priestor, čas aj peniaze

Tlačiareň HP Officejet 4500 All-in-One je multifunkčné zariadenie ideálne do domácej pracovne. Poskytne vám profesionálnu a rýchlu čiernobielu i farebnú tlač za rozumnú cenu, kopírovanie, skenovanie a faxovanie na jednom mieste. Podnikateľov poteší bezplatný prístup k množstvu marketingových šablón, ktoré môžu využiť pri propagácii svojej firmy alebo činnosti. Tlač bez okrajov, automatické prispôsobenie veľkosti a usporiadanie strán pri brožúrach či tlač plagátov ponúka používateľom široké možnosti prezentácie. S pomocou aplikácie HP Smart Web Printing, ktorá umožňuje nakombinovať tlač vybraných častí web stránok na jednu sranu, ušetríte nielen papier, ale aj atrament. Vo vypnutom režime spotrebuje zariadenie iba iba 1 watt elektrickej energie. Okrem šetrného prístupu k vašej peňaženke a k životnému prostrediu vás poteší aj elegantný čierny vzhľad v lesklom prevedení, ktorý sa hodí do každej pracovne a obývačky.

Tlačiareň HP Officejet 4500 All-in-One je k dispozícii za 89 € a vo wireless prevedení za 119 €.

 

Viac informácií nájdete na stránke www.hp.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu