Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Martinus.sk prináša výhody darcom rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa

ilustračné foto
ilustračné foto

Mesiac marec je mesiacom knihy. Práve v tomto mesiaci rekord Jedno Meno Jedno Dieťa začína spoluprácu s tretím strategickým partnerom – portálom Martinus.sk. Každý darca, ktorý sa zapojí do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa získa zľavu pri kúpe knihy v tomto kníhkupectve.

Martinus.sk je najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku podľa návštevnosti aj obratu, a je jedným z najvýznamnejších slovenských on-line obchodov celkovo. Mesačne ho navštívi vyše 350 000 zákazníkov. Toto kníhkupectvo si rokmi vybudovalo veľmi dobré meno. Objednané knihy zasiela veľmi rýchlo a spoľahlivo. Ponuka kníh patrí medzi najväčšie na Slovensku, preto si tu určite každý vyberie to, čo hľadá. Všetok tovar je teraz možné kúpiť ešte lacnejšie a pritom pomôcť. Martinus.sk sa rozhodol stať sa strategickým partnerom rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa. Poskytuje darcom rekordu reálne výhody vo výške ich daru.

Darcovia rekordu svojím príspevkom 2, 3 alebo 4 USD podporia opustené deti v afrických uliciach. Pri objednaní knihy alebo iného tovaru z portálu www.martinus.sk získajú svoje darované peniaze späť.

Keďže každý darca má nárok na zľavu u dvoch strategických partnerov, ktorých si sám vyberie, druhú zľavu si môže uplatniť pri kúpe kytice na Kvety.sk alebo pri objednávke jedla na Karkulka.sk.

Pridaj svoje meno do rekordu www.onenameonechild.com a objednaj si knihu na Martinus.sk. 1x daruj a 2x získaj.

 

Life & Help Foundation

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu