Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Doba ľadová 3  - film s najlepším otváracím víkendom

Podľa najčerstvejších výsledkov návštevnosti môžeme  potvrdiť, že po necelých troch týždňoch od štartu videlo Dobu ľadovú 3 už viac ako 200.000 divákov.  

Doba ľadová sa nesporne stala silným brandom a je dnes na Slovensku fenoménom, ktorý neprekonal ani najnovší diel Harryho Pottera.  Absolventi školy v Roqueforte síce dokážu  vykúzliť všeličo, ale súčasnú kráľovnú animákov z trónu nezosadili. Podľa výsledkov otváracieho víkendu (62.128 divákov) jej stále patrí prvenstvo.

Hrdinovia z Doby ľadovej sú v prvom rade originálne a veľmi osobité postavičky. Ich "životné príbehy" a najmä ich humor, podčiarknutý vynikajúcim slovenským dabingom, nenechajú nikoho chladným a v tom je ich najväčšia sila.

Dve z prvých troch miest slovenského rebríčka najlepších otváracích víkendov patria animákom Doba ľadová 3 a Madagascar 2 od spoločností Bontonfilm a Tatrafilm. To nasvedčuje, že Slováci milujú rozprávky a dobrý humor. Preto sa už dnes tešíme na štvrté pokračovanie príbehu o zelenom zlobrovi Shrekovi, ktoré prinesieme do slovenských kín 15. júla 2010.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu