Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

VIDEO Turisti pobúrili miestnych v chorvátskom Splite: Sex za bieleho dňa pri pamiatke UNESCO! Toto je vrchol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SPLIT – Turistická sezóna sa ešte ani zďaleka nečakala a obyvatelia chorvátskeho Splitu sú pobúrení. Dôvodom sú nehanební turisti, ktorí nemajú problém sexovať na verejne dostupných miestach priamo za bieleho dňa. Príkladom je aj video, ktoré sa nedávno dostalo na Facebook.

Ako informuje chorvátsky portál Slobodna Dalmacija, obyvatelia Splitu už roky znášajú drzé správanie turistov, ktorí po meste chodia iba v plavkách či vracajú a močia na verejných miestach. Špeciálnym hitom tohtoročnej dovolenkovej sezóny je však zjavne sex na verejnosti. Používateľ Facebooku známy ako GetDirekt v nedeľu publikoval video, ktoré je toho dôkazom.

Na záberoch vidno náruživú dvojicu, ktorá si to rozdala na verejnosti za bieleho dňa. Podľa informácií chorvátskeho portálu k aktu došlo v samotnom centre mesta, pod schodmi pri Diokleciánovom paláci, kultúrnej pamiatke zapísanej do zoznamu svetového dedičstva UNESCO. „Ako dlho sa ešte budeme pozerať na porno scény z Diokleciánovho paláca?! Čo sa deje?! Kde sú policajti, dozorcovia, pracovníci komunálnych služieb,“ uviedol používateľ sociálnej siete k záberom.

Video pochopiteľne pobúrilo aj ostatných používateľov sociálnej siete. Niekoľko ľudí sa v komentároch spýtalo, či osoba, ktorá natočila pikantné zábery, kontaktovala políciu. „Sú to zvieratá, nie ľudia,“ uviedla ďalšia komentujúca.

Viac o téme: ChorvátskoSplitSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu