Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Škandál v Česku! Kuriéra natočili, ako masturbuje v služobnom aute: Už viem prečo mi mešká jedlo, reagujú ľudia

Kamera zachytila kuriéra pri sexuálnom uspokojovaní.
Kamera zachytila kuriéra pri sexuálnom uspokojovaní. (Zdroj: Instagram/memeterapie)

PRAHA - Na internete koluje video, ktoré zachytilo kuriéra spoločnosti Foodora, ktorý uspokojoval svoje zrejme naliehavé sexuálne potreby. Asi mal dojem, že ho nikto nemôže vidieť, ale to sa mýlil. Jeho konanie za bieleho dňa zachytila kamera.

Spoločnosť Foodora sa zaoberá najmä dovozom jedál z rôznych reštaurácií. Zákazníci preto právom očakávajú, že s ich objednávkou sa zaobchádza v súlade s hygienickými predpismi. 

Nie je to však prvýkrát, čo kamera zachytila kuriéra tejto spoločnosti pri nevhodnom správaní. Minulý rok odhalili zamestnanca, ako močí pri dverách svojho auta. Je jasné, že ruky si neumyl a následne pokračoval vo vybavovaní objednávok.

Teraz na sociálnych sieťach koluje iné video ešte s pikantnejším obsahom. Kuriér spomínanej spoločnosti sedí na zadnom sedadle auta a onanuje. Pritom pozerá do mobilného telefónu.

Nie je jasné, kde video vzniklo. Ale okrem pohoršených reakcií si vyslúžilo mnoho vtipov. Ľudí najmä zarazilo, že muž má na vozidle otvorené okná a je ho v podstate dobre vidieť.

Ku komentárom k videu sa napokon pridala aj spoločnosť Foodora: „Dobrý deň, chceme sa ospravedlniť za všetky nepríjemnosti, ktoré mohli byť spôsobené týmto neprijateľným konaním. Okamžite sme podnikli všetky potrebné právne kroky, aby sme zaistili ochranu našich práv a záujmov našich zákazníkov,“ napísala v komentári spoločnosť.

Viac o téme: KuriérMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu