Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Vedec verí, že kostry plné radiácie sú dôkazom 4000 rokov starej jadrovej vojny: Toto je údajný nepriateľ

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Podnikateľ a konšpiračný teoretik Billy Carson v podcaste Joea Rogana uviedol, že v archeologickom nálezisku Mohendžodáro v Pakistane existujú jednoznačné dôkazy o jadrovom výbuchu, ktorý úplne zničil toto staroveké mesto. Presvedčený je aj o tom, že mimozemské bytosti ťažili zlato z našej planéty.

Vedec Billy Carson je známy aj ako Maverick a v minulosti získal vedecký titul z Massachusettského technologického inštitútu. V súčasnosti tvrdí, že našiel dôkazy o výbuchu jadrového zariadenia, ku ktorému došlo približne 1 700 rokov pred narodením Krista. „Budovy sa zmenili na sklo, piesok na sklo a telá ešte teraz ležia na ulici,“ povedal v podcaste. Kostry, z ktorých niektoré boli v polohách naznačujúcich, že sa v čase smrti držali za ruky, zrejme poukazujú na vyššiu úroveň radiácie, než sa očakávalo a nikdy neboli pohltené zvieratami. Staroveké mesto Mohendžodáro prosperovalo tisíce rokov a opustené bolo pred približne 3700 rokmi. Znovu sa ho podarilo objaviť v 20. rokoch minulého storočia. Zrejme išlo o najvyspelejšie mesto svojej doby s pozoruhodne prepracovaným stavebným inžinierstvom a urbanizmom.

Carson však tvrdí, že staroveká harappská kultúra bola oveľa vyspelejšia, ako sa domnieva väčšina moderných archeológov. „Sú tu telá, ktoré ležia na okraji schodov vedľa vlastných domov, v ktorých žili,“ povedal. Je presvedčený o tom, že pozostatky sú výsledkom útoku zbraní, ktoré vyžarovali teplotu 3000 stupňov Celzia a pripomenul, že konvenčná archeológia nemá vysvetlenie pre náhlu deštrukciu mesta. Niektorí sa domnievajú, že Mohendžodáro bolo zničené mimozemským nárazom, podobne ako Tunguská udalosť, ale Carson túto možnosť vylučuje. Kosti tiel by boli v takomto prípade rozbité na kúsky, ale pozostatky nájdené na tomto mieste sú relatívne kompletné a neporušené a dokonca ani nevykazujú zranenia, ktoré by zodpovedali boju.

„Nie sú na nich žiadne dôkazy o poraneniach spôsobených akýmkoľvek útokom alebo seknutím mečom, prípadne niečím iným,“ doplnil a pripomenul, že jediné historické správy o kataklizme hovoria o „zlom vetre“, ktorý sa prehnal mestom. Carson sa domnieva, že v starovekom Sumeri, ešte pred úsvitom dejín, pristála mimozemská rasa obrovských humanoidov, ktorú nazýva Annunaki. Podľa jeho slov tu plánovali ťažiť zlato na bližšie nešpecifikované účely. Tvrdí, že megalitickú stavbu v Južnej Afrike, známu ako Adamov kalendár, postavili práve tieto bytosti a bola súčasťou bane na zlato.

Vedec verí, že kostry
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Staroveké rytiny na kamenných tabuľkách údajne hovoria o tom, ako medzi sebou viedli vojnu. Vedec poukázal aj na to, že zlato je v porovnaní s inými takmer nepoužiteľný, ale už v praveku bol považovaný za veľmi cenný. Carson sa domnieva, že mimozemšťania Annunaki plánovali nejaký rozsiahly projekt na opravu atmosféry vlastnej planéty, ktorý si vyžadoval obrovské množstvo zlata a na Zemi ho bolo pomerne veľa.

Viac o téme: ZlatoNáleziskoMimozemšťaniaJadrový výbuch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu