Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Sex so ženatými mužmi nie je podvádzanie, tvrdí sexuálna pracovníčka: Väčšine mužov vo vzťahu chýba TOTO

(Zdroj: Instagram/playmatekatija)

SYDNEY – Sexuálna pracovníčka prezradila, že sa vyspala s nespočetným množstvom zadaných alebo ženatých mužov. Napriek tomu, že to niektoré ženy považujú za obrovský problém, sama o nevere nehovorí. Podľa jej slov muži využívajú jej služby, pretože im vo vzťahu chýba toto.

Katija Cortezová zo Sydney je bývalá účtovníčka, ktorá sa pred tromi rokmi stala sexuálnou pracovníčkou. V tom čase spala s mnohými ženatými mužmi. „Povedala by som, že asi 50 percent mojich klientov je ženatých alebo vo vzťahu. Iné dievčatá mi povedali, že takmer všetci ich klienti sú ženatí,“ prezradila pre portál Daily Mail Australia.

Väčšina mužov podľa jej slov nepovažuje využívanie služieb sexuálnych pracovníčok za podvádzanie. Cortezová uviedla, že pre mužov sú tieto služby jednoduchšie a diskrétnejšie ako aféra. Dodala, že mužskí pracovníci, ktorých pozná, hovoria veľmi podobné veci o vydatých ženách. „Nerada to nazývam podvádzaním, pretože v tom nie sú žiadne romantické city. Prichádzajú za mnou, pretože sa chcú smiať, byť objatí a potešení,“ povedala.

Cortezová dodala, že odoprieť niekomu službu na základe jeho manželského stavu by bolo diskrimináciou. Ženatým mužom platiacim za jej služby údajne nechýba nedostatok lásky k manželke a rodine, no chýba im intimita. Cortezová sa domnieva, že veľa žien si neuvedomuje, že muži túžia po intimite, ako je držanie sa za ruky, bozkávanie a objímanie, rovnako ako ženy.

Manželky musia podľa jej slov pochopiť, že sexuálne pracovníčky proaktívne nehľadajú mužov, ale naopak, muži prichádzajú sa nimi. „Problémy vždy začínajú v domácnosti. Nepodporujem podvádzanie, ale neverím ani v monogamiu, pretože neustále vidím, že skutočne verné vzťahy sú zriedkavé,“ dodala.

Viac o téme: SexIntimitaNevera Sexuálna pracovníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu