Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prieskumník narazil vo vyše 300-ročnej studni na hrôzostrašný objav: Hotová nočná mora, fuj!

(Zdroj: YouTube/aquachigger)

USA – Tvorca obsahu Beau Ouimette, ktorý na YouTube vystupuje pod prezývkou Aquachigger, sa vo februári 2017 podelil o zábery zo svojej expedície do studne. Pri zostupe však narazil na hrôzostrašný objav. Mnohí priznali, že by odtiaľ okamžite vyliezli.

Prieskumník vysvetlil, že studňa sa nachádzala na pozemku so skutočne starým domom. Podľa vlastníka nehnuteľnosti však nešlo o obyčajnú studňu, ale ručne vykopanú studňu, ktorá sa pravdepodobne datuje až do roku 1700. Beau vo videu odhaduje, že studňa je hlboká asi 4,5 až 6 metrov a momentálne je suchá, čo znamená, že môže ísť dole a poobzerať sa okolo seba.

Vo videu Beau ukazuje rebrík podopretý vo vnútri, hoci neskôr nie je vidieť nič okrem tmy. Pomaly prechádza až na samé dno s prilbou na hlave. Rebrík je podľa jeho slov nestabilný a šmýka sa na ňom, no ako rýchlo zistil, to ani zďaleka nie je jediný problém. „Dúfam, že tu dole nie sú žiadne hady. Myslím, že by sa mohli dostať von,“ povedal Beau. Bohužiaľ, už čoskoro nato zistil, že v studni hady skutočne sú. „Asi som obklopený hadmi. Budú mi padať na hlavu,“ povedal. Napriek tomu pokračuje a na záberoch vidno, ako sa pozadí plazí jeden z hadov a ďalšie ešte len prichádzajú. „Sú všade,“ dodal Beau.

Diváci videa zostali v šoku. „Vyšiel by som odtiaľ, keď som videl prvého hada,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Hneď, ako by som uvidel tie hady, bol by som sa vrátil na ten rebrík,“ pridal sa druhý. „Ste statočný muž,“ podotkol tretí. Tretí Beaua pochválil za to, že neprepadol panike, čo muselo byť vzhľadom na situácie pomerne ťažké.

Viac o téme: StudňaHadyPrieskumník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu