Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OnlyFans modelka pobúrila internet: Pozrite, čo predvádzala v telocvični! Nechutné, veď ukázala...

(Zdroj: Instagram/sheiskarli)

USA – Slávny kulturista Joey Swoll upozornil na ženu, ktorá navštívila posilňovňu, aby natočila obsah na OnlyFans. Spolu s ostatnými používateľmi sociálnych sietí považuje jej správanie za vrcholne nevhodné. Na incident reagoval aj majiteľ posilňovne.

Výkonný riaditeľ spoločnosti Gym Positivity pôsobí ako online fitness policajt, ktorý pred miliónmi sledovateľov na sociálnych sieťach upozorňuje na nehanebných návštevníkov telocvične. Pri tejto príležitosti Joey zdieľal video, na ktorom žena predvádzala okázalé cviky na zemi, zatiaľ čo za ňou stál kameraman a natáčal jej cvičenie. Ako vysvetlil kulturista, žena neprišla do posilňovne, aby si zacvičila, ale aby nahrala obsah na svoj účet na OnlyFans.

„Keď prejdete na jej stránku, uvidíte, že zverejňuje obsah v rušných komerčných telocvičniach, aby propagovala svoj OnlyFans,“ povedal. „Nič proti OnlyFans. Zarábajte peniaze, ako chcete, ale nahrávanie takéhoto obsahu nemá v telocvični čo robiť,“ dodal Joey. Zábery sa k nemu dostali od trénera v miestnej posilňovni ONYX, kde občas cvičí. Spomenul tiež, že žena pri vstupe do telocvične použila falošné meno. „Všetkým trénerom a všetkým klientom to spôsobilo veľkú nepríjemnosť,“ vysvetlil.

Joey video poslal majiteľovi posilňovne a svojmu dobrému priateľovi Griffovi, ktorý v reakcii na nechutný incident ženu vyhodil z telocvične. Joey uviedol, že podobne by sa k takýmto incidentom mali stavať aj iní vedúci posilňovní. „Ak nemáte žiadnu sebaúctu, majte úctu aspoň k ľuďom okolo seba v posilňovni,“ dodal. Návštevníčka posilňovne, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje pod menom @sheiskarli, odpovedala na kritiku v príbehu na Instagrame. „Vraciame sa. Prepáčte, moje naťahovacie video sa mi vymklo z rúk @onyxathletica. Nabudúce to urobím menej sexy, Griffin,“ uviedla, informuje portál Unilad.

Používatelia sociálnych sietí sa postavili na Joeyho stranu. „Ľudia už nemajú žiadnu sebaúctu ani dôstojnosť. Majú pocit, že každý si zaslúži vidieť každú štrbinu na ich tele,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Spomína si ešte niekto na čas, keď ľudia chodili do posilňovne, aby si zacvičili?“ pridal sa ďalší. „Musia zakázať natáčanie v telocvičniach,“ napísal tretí.

Viac o téme: PosilňovňaKulturistaOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu