Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Influencerka pod paľbou kritiky: Sociálny experiment v posilňovni, pozrite na VIDEO, veď bola takmer nahá!

(Zdroj: Instagram/nataliereynolds)

USA – Ľudia na sociálnej sieti skritizovali Influencerku, ktorá do posilňovne vošla oblečená v podprsenke a spodnom diele plaviek. Na nohách mala pritom namaľované nohavice. Jeden z cvičiacich si to všimol a konfrontoval ženu. Vtedy ešte netušila, že pobúri celý internet.

Natalie Reynoldsová je influencerka, ktorá sa pravidelne dostáva na titulky pre svoje kontroverzné správanie. Počas živého prenosu 27. decembra sa rozhodla urobiť „sociálny experiment“ tým, že do posilňovne vošla s „nohavicami“, ktoré mala namaľované na tele. „Toto som si začala maľovať o 11:30 a skončila som o 16:15,“ uviedla a vysvetlila, že na sebe mala oblečený spodný diel plaviek. To, čo sa zdá byť ako nohavice, je v skutočnosti len maľba na jej tele.

Potom išla do telocvične, kde ju zdvorilo konfrontoval muž, ktorý jej oblečenie označil za nevhodné. „Ak nemáte oblečenie, musíte odtiaľto odísť, madam,“ povedal, na čo Natalie odpovedala: „Mám oblečenie.“ Muž následne vysvetlil, že vie, že Natalie má nohavice len namaľované. Okrem toho influencerke povedal, že by nemala nahrávať video v posilňovni. Natalie zverejnila krátke video na sociálnej sieti X, kde sa odvtedy stalo virálnym a získalo takmer 30 miliónov videní.

Ľudia na sociálnej sieti sa však nepostavili na stranu influencerky. „Maľované nohavice nie sú skutočné nohavice,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Ten chlap mal 100-percentnú pravdu. Vyzdvihol vaše zdegenerované správanie a vy ste sa zahrali na obeť,“ pridal sa druhý. „Už mi je zle z týchto influencerov, ktorí chodia s ochrankármi a myslia si, že si môžu robiť, čo chcú,“ dodal tretí.

Natalie neskôr v ten deň objasnila, že na sebe mala podprsenku a spodnú časť plaviek. „Prečo sa všetci správajú, ako keby som bola nahá. Je množstvo žien, ktoré nosia nohavice po zadok v posilňovni... Toto nie je nič zlé,“ uviedla. Reakciu na svoj obsah potom porovnala s reakciou mužského Youtubera a napísala: „Takže jeden Youtuber natočí video presne ako toto, ale keď sa namaľujem, všetci sa správajú, akoby bol koniec sveta.“

Viac o téme: PosilňovňaExperimentNohaviceInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu