Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žena sa chcela uistiť, že ju jej manžel nikdy nepodvedie: Pozrite, čo mu nainštalovala do auta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Štyridsaťjedenročný hudobník Derek Morris tvrdí, že jeho manželka trávi príliš veľa času na Amazone. Nedávno sa o tom presvedčil po tom, čo chcel nastúpiť do svojho auta. Keď otvoril dvere, zistil, že jeho manželka mu do vozidla nainštalovala podlahový projektov s jej podobizňou.

Žena do dverí auta svojho manžela nainštalovala projekciu svojej tváre, aby mu údajne zabránila v podvádzaní. Hudobník Derek Morris, ktorý na internete vystupuje ako @derekmorrismusic, zdieľal na TikToku video, v ktorom tvrdí, že jeho manželka trávi príliš veľa času na Amazone. 41-ročný ročný muž z USA ukázal, ako otvára dvere na strane spolujazdca svojho bieleho auta a na podlahe sa zrazu premietla tvár jeho manželky.

Morrisova manželka však nepoužila príliš atraktívnu fotku. Na zábere má rozšírené oči a nozdry, kvôli čomu pôsobí pomerne komicky. Chcela však každému, kto sa neoprávnene nachádza vo vozidle, ukázať, kto je tu pánom. „Neuveriteľné,“ dodal chlapík v popise videa, ktoré používateľov TikToku rozdelilo na dva tábory. Niektorí dokonca navrhli, že by sa mal Morris so svojou manželkou rozviesť.

„Nech si nájde nového muža, ak si myslí, že ju podvádzate,“ uviedol jeden z komentujúcich. Ďalší podotkli, že Morrisova manželka si je evidentne neistá sama sebou. Morris sa však proti neprajníkom ohradil. „Do tejto ženy som sa zamiloval, keď som ju prvýkrát uvidel v ôsmej triede. Je to žena mojich snov, dostal som obrovské požehnanie od Boha, že ju mám,“ uviedol v komentári.

Viac o téme: ProjektorManželiaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu