Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásnuby spôsobili na internete poriadny rozruch: Neuveríte, kde muž pokľakol! A tá reakcia jeho priateľky...

(Zdroj: YouTube/Newstalkfm)

GALWAY – Zásnuby sú pre každý pár jedinečným okamihom. Jeden zamestnanec populárneho supermarketu sa rozhodol požiadať svoju priateľku o ruku pri samoobslužnej pokladni. Ľudia mali na výber miesta veľa odlišných názorov.

Každý už pravdepodobne premýšľal o tom, ako by mala vyzerať ideálna žiadosť o ruku. No pravdepodobne len málokto si ju predstavil v supermarkete. Presne to urobil jeden zo zamestnancov Tesca, ktorý sa rozhodol pokľaknúť pri samoobslužných pokladniach. 47-ročná Sandra Leeová nakupovala so svojím 41-ročným partnerom Michaelom Wardom. To však ešte netušila, že o chvíľu zažije zásnuby, na ktoré nikdy nezabudne. Na videu je vidieť, ako zamestnanec Tesca Michael pomáha Sandre skenovať bonboniéru a niekoľko kytíc kvetov. Keď však Michael pokľakol a spýtal sa Sandry, či si ho vezme, bola viditeľne šokovaná.

Budúca nevesta odpovedala kladne a bola zjavne šťastná. Ale video rozdelilo ľudí na dva tábory. Niektorým sa žiadosť o ruku nezdala veľmi romantická, ale Sandre sa páčila a bola šokovaná a úplne zaskočená. Priznala, že keď jej to došlo, bola nadšená. „Vybral si Tesco, aby som nebola z ničoho podozrievavá,“ priznala pre britský denník Mirror. Vo videu vyzerá Sandra ohromene, dokonca sa musí na chvíľu oprieť a sadnúť si na pokladňu. Je počuť, ako sa pýta: „Je to pravda? Panebože!“ Nakoniec Sandra radostne prijala žiadosť o ruku a obaja sa pred pokladňami sladko objali. Niektorí diváci si však neboli istí, informuje denník Mirror. Jeden z divákov videa napísal: „Na takúto žiadosť o ruku by som povedal nie, aj keby som tú osobu miloval.“

Ďalší uviedol: „Chcem len vedieť, o akých ďalších miestach uvažoval, keď nakoniec zvolil toto.“ Iní zase položil otázku: „Použil na kúpu prsteňa svoju Clubcard?“ Ostatní považovali žiadosť o ruku za milú, niektorí ju dokonca označili dokonca za romantickú. Jeden z komentujúcich napísal: „Je smiešne, že všetci súdia, ale vy vážne nemáte ani potuchy, čo pre nich táto žiadosť o ruku znamená.“ Sandra reagovala na negatívne komentáre slovami, že je neuveriteľne šťastná a trvala na tom, že ľudia by sa nikdy nemali vzdávať lásky, pretože jej trvalo 46 rokov, kým stretla lásku svojho života. „To, čo je určené vám, vás neminie,“ rozplývala sa.

Viac o téme: SupermarketZásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu