Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Mladík šokoval internet svojím priznaním: Sleduje pikantné VIDEÁ vlastnej sestry! To je choré

(Zdroj: Instagram/naomzies)

FLORIDA - Kontroverzný streamer Adin Ross rozprúdil bohatú diskusiu užívateľov sociálnej siete po tom, ako sa počas nedávneho živého vysielania otázok a odpovedí priznal, že sleduje pikantné videá svojej sestry. Väčšina z diskutujúcich nešetrila vo svojich vyjadreniach kritikou a znechutením.

Dvadsaťtriročný Adin Ross sa priznal, že veľmi rád sleduje videá s pikantným obsahom, ktoré nakrúca jeho sestra a známa hviezda pre dospelých Naomi Rossová. Tento streamer sa stal senzáciou sociálnych médií, keď zdieľal videá, na ktorých hrá populárne videohry. Niektorými svojimi kúskami si však vyslúžil aj ostrú kritiku vrátane rozhovoru s Andrewom Tateom, v ktorom sa údajne zhovárali s falošným Kim Čong-unom. Samozrejme, že klamali. Ross bol vo februári 2023 natrvalo vylúčený z platformy na živé vysielanie Twitchu za „nenávistné správanie", ale odvtedy nazbieral na konkurenčnej platforme viac ako milión sledovateľov.

Počas nedávneho rozhovoru ho bombardoval jeho kolega z brandže Silky a kládol mu extrémne osobné otázky. Adin bol počas odpovedí napojený na sériu prístrojov, ktoré mali odhaliť, či hovorí pravdu. V tomto rozhovore otriasla divákmi najmä odpoveď na otázku: „Pozeral si niekedy viac ako 30 sekúnd OnlyFans vašej sestry?" Adin totiž pokojne odpovedal: „Áno." Silky vzápätí vybuchol smiechom, ale diváci sa veľmi nebavili. Záznam tohto okamihu sa rýchlo rozšíril po sociálnych sieťach, kde používatelia označili streamera za úchylného a chorého.  

@cliphotspot adin ross admits he’s watched more than 30 seconds of his sisters videos #adinross #kickstreaming #fyp ♬ original sound - Viral Hotspot

Adin sa dostal pod paľbu kritiky v auguste, keď ho fanúšik prinútil pozrieť si video jeho sestry, na ktorom je nahá a on sa na tento záznam pozeral viac ako osem sekúnd. Vôbec pri tom neodvrátil zrak a ani sa nepokúsil opustiť živé vysielanie. Jeho 28-ročná sestra Naomi sa preslávila, keď sa začala objavovať v mnohých Adinových reláciách. V roku 2021 sa stala stredobodom škandálu po tom, ako jej brat na sociálnych sieťach prezradil, že ju prichytil s youtuberom známym ako Zias, ako sa intímne stýkajú. Neskôr sa však ukázalo, že to všetko bol len trik na získanie sledovanosti.

Viac o téme: SestraStreamerŠkandál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu