Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž v zápche pobúril motoristov: Vystúpil z auta, rozopol si nohavice a... Fuj! Ľudia ho však obhajujú

(Zdroj: Instagram/adultsociety)

INDIA – Dopravné zápchy sú nepochybne nepríjemné, a to obzvlášť v prípade, že nutne potrebujete ísť na toaletu. Muž vo videu, ktoré bolo publikované na Instagrame, to vyriešil svojským spôsobom. Svojim konaním však pobúril ľudí.

Video, ktoré na Instagrame publikoval používateľ s názvom Adult Society, zachytáva dopravnú zápchu s množstvom odstavených vozidiel. To však nie je všetko. Ako vidno na záberoch, nemenovaný muž zjavne vystúpil z auta a vymočil sa priamo na predné dvere svojho auta pred zrakmi šokovaných motoristov. Zdá sa však, že muž si z toho ťažkú hlavu nerobí. Video nahral motorista, ktorý tiež uviazol v dopravnej zápche.

Používatelia sociálnej siete mali zo záberov zmiešané reakcie. Kým niektorí mužov čin skritizovali, iní ho obhajovali a tvrdili, že mohol mať zdravotný problém, kvôli ktorému jednoducho musel vykonať potrebu. Ako príklad uviedli pacientov s cukrovkou, pre ktorých môže byť ťažké ovládať svoje nutkanie močiť. Niektorí ale podotkli, že muž mohol byť aj pod vplyvom alkoholu, čo by vysvetľovalo jeho bezstarostnosť.

Aby ste sa podobne nepríjemnému incidentu vyhli, urobíte dobre, ak pred jazdou obmedzíte príjem tekutín, najmä tých, ktoré majú močopudné účinky, ako napríklad káva. Predtým, ako vyrazíte, si tiež nezabudnite odskočiť. Ak plánujete ísť po neznámej trase, vopred si skontrolujte odpočívadlá, aby ste vedeli, kde sa nachádza najbližšia toaleta. Ak sa napokon predsa len ocitnete v situácii, že si potrebujete nutne odskočiť, no nemáte kde, skúste sa príliš nehýbať a uvoľniť si napríklad nohavice, aby vám zbytočne netlačili na močový mechúr.

Viac o téme: CukrovkaZápchaMočenieMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu