Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (47) kvôli expriateľovi podstúpila operáciu vagíny: STRAŠNÉ následky, takto teraz vyzerá jej sexuálny život

(Zdroj: TikTok/venesavvaughn)

MELBOURNE – Žena sa podelila o traumatizujúce následky operácie vagíny, ktorú podstúpila kvôli poznámkam bývalého priateľa. Ten tvrdil, že jej vulva je najhoršia, akú kedy videl. Operácia však nedopadla dobre, čo viedlo k tomu, že žena aj dlhé roky po zákroku trpí bolesťami.

Štyridsaťsedemročná Vanesa Vaughnová z austrálskeho Melbourne prezradila, že ako dvadsiatničke jej jeden z bývalých priateľov povedal, že má najhoršiu vulvu (vonkajšiu časť vagíny), akú kedy videl. Podobné komentáre ju obrali o sebavedomie a začala sa porovnávať s pornohviezdami, ktorých vulvy boli úhľadnejšie zastrčené. „Myslela som si, že musím byť nenormálna,“ povedala, informuje americký denník New York Post. „Prvýkrát som si to uvedomila, keď som mala okolo 25 alebo 26 rokov. V tom čase som mala priateľa, ktorý komentoval moju vulvu a keď to spomenul, začala som si to viac uvedomovať,“ vysvetlila.

Jej bývalý priateľ ju okrem toho začal podvádzať. Myslela si, že dôvodom je jej vulva. Začala preto hľadať riešenia. V júni 2020 Vaughnová podstúpila vaginálnu operáciu nazývanú labioplastika, ktorá ju stála 3 500 dolárov (3 233 eur). Povedala, že plastický chirurg odobral asi o 2,5 centimetra viac kože, ako pôvodne zamýšľal. Povedala mu, že chce, aby jej pokožku iba orezal, nie úplne odstránil. „Cítila som veľké ťahanie a nevedela som, čo sa deje. Stále hovoril, že mi zviera pysky ohanbia. Nenechal kožu prirodzene padať – odrezal viac, ako mal, pretože ju natiahol a zovrel,“ opísala zákrok. „Konkrétne som povedala, že chcem, aby odstránil iba okraje, nič viac. Keď používal laser, cítila som, ako mi horí koža a videla som dym,“ dodala.

Bolesť, ktorú cítila po operácii, bola vysiľujúca. „Sotva som dokázala chodiť, pálilo to,“ vysvetlila Vaughnová. Asi tri týždne po operácii si všimla, že jej vulva, vonkajšia časť vagíny, ktorá zahŕňa klitoris a pysky ohanbia, je opuchnutá. „Vyzeralo to, že stehy praskli. Nevidela som žiadne malé pysky ohanbia. Odstránil kožu až na kosť,“ dodala. Uvedomila si, že chirurg operáciu neodviedol dobre. Nielenže jej odstránil malé pysky ohanbia, ale odstránil aj kožu, ktorá chránila klitoris, takže bola extrémne citlivá aj na tie najmenšie dotyky. Každý druhý mesiac ju tiež trápil zápal močových ciest.

@venesavvaughn Part 1 of my botched labiaplasty. Id like to tale this opportunity to let all women know that your vulvas are fine the way they are. If youve ever been cheated on or been told youre not good enough, its only a reflection of how the pther person is feeling#botchedplasticsurgery #botchedlabiaplasty #labiaplasty #surgery #surgeon #clitoras #fyp #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Venesa V

Aj po niekoľkých rokoch od operácie tvrdí, že stále pociťuje negatívne následky. „Zavádzanie tampónov je veľmi ťažké a sex je stále veľmi bolestivý,“ povedala Vaughnová, ktorá sa medzitým vydala za 26-ročného muža menom Ajay. Uviedla tiež, že plastického chirurga zažalovala a dostala šesťciferné odškodné. To pre ňu však nepredstavuje žiadnu útechu, pretože kvôli zákroku už nemôže mať dieťa. „Jedného dňa chcem mať dieťa, ale predstava, že by som ho vytlačila von z vagíny, je taká skľučujúca. Neviem, ako by som to teraz dokázala,“ vysvetlila.

Viac o téme: VagínaVulvaOperácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu