Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Blondínka (32) má dve vagíny: Prezradila, na čo každú využíva! Ľudia ju zniesli pod čiernu zem

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY - Tridsaťdvaročná Austrálčanka, ktorá sa narodila s dvoma vagínami, prezradila, na čo ich používa. Za svoje priznanie si vyslúžila obrovskú vlnu kritiky, no ona si ju nevšíma. Je pre ňu dôležité, že jej práca ju robí šťastnou a je vďaka nej dobre finančne zabezpečená.

Evelyn Millerová mala až dvadsať rokov, keď zistila, že má dve maternice a dve vagíny. Tento stav má veľký vplyv na jej súkromný život a vyžaduje si značnú dávku experimentovania v sexuálnej oblasti. Blondínka, ktorá si zarába na OnlyFans, prezradila, že jednu vagínu si šetrí len pre manžela Toma, druhú využíva pre svoju prácu. "Pravá vagína je moja obľúbená, preto ju používam len so svojím mužom," vyhlásila. 

Za tieto slová si vyslúžila veľkú vlnu kritiky, no ona ju vytrvalo ignoruje. "Trollovia si môžu hovoriť, čo chcú. Môžu ma volať št*tkou, môžu hovoriť, že ľutujú moje deti... je mi to jedno." Evelyn však nekritizujú len cudzí ľudia, ale aj jej rodina vrátane svokrovcov. "Keď som sa dozvedela, že pôsobí na OnlyFans, bola som šokovaná a moji rodičia ešte viac," povedala Mullerovej švagriná Emma. Keďže ale aj Tom je na OnlyFans, nemajú najbližší jeho žene čo vyčítať. 

Blondínka (32) má dve
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Evelyn vyhovuje, že obaja pracujú spolu v rovnakom biznise, lebo tak spolu trávia viac času. "Spočiatku mi to pripadalo neprirodzené, ale časom sme si zvykli a teraz je to pre nás veľká zábava. Objavujeme spolu iné aspekty nášho vzťahu," dodal Tom. 

Viac o téme: SexVagínaOnlyFansEvelyn Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu