Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželom vyrazilo dych VIDEO nakrútené 10 rokov predtým, ako sa stretli: To musíte vidieť!

(Zdroj: YouTube/romanatwoodvlogs)

LOS ANGELES - Známy YouTuber Roman Atwood a jeho manželka Brittney zdieľali domáce video z roku 1996. Obaja boli v tom čase deti, resp. tínedžer a užívali si festival. Iba nedávno si však uvedomili, že vo videu sú prvýkrát zachytení obidvaja v rovnakom čase na rovnakom mieste.

Atwood, ktorý má na YouTube viac ako 15 miliónov odberateľov, sa podelil o svoj šok, keď 14. januára zverejnil záznam zo starého domáceho videa, ktoré mu doslova vyrazilo dych. Ako vysvetlil, video pochádza z roku 1996, keď mala jeho dnes už manželka iba päť rokov. Čo je však zaujímavé, je to, že na záberoch je Brittney zachytená spolu so svojím budúcim manželom. Navzájom ale o sebe netušia. V skutočnosti sa prvýkrát stretli až o pár rokov neskôr.

"V podstate je tu video, kde sme s Brittney na rovnakom mieste, v rovnakom čase, na kamere v roku 1996 na festivale," uviedol štyridsaťročný Atwood. Ani jeden z nich v tom čase nevedel, kto je ten druhý. Kamera ich náhodou oboch zachytila, ako si užívali festival. Malá Brittney skáče v nafukovacom hrade, keď zrazu tesne pred kamerou prejde mladý Roman, ktorý absolútne netušil, že prechádza okolo svojej budúcej nevesty a matky svojich troch detí.

Užívatelia sú zo záberov rovnako nadšení ako samotní manželia. "To je doslova neuveriteľné! Naozaj ste boli stvorení jeden pre druhého," uviedol jeden z komentujúcich. "Pravdepodobnosť, že sa to stane a bude zachytené na videu, je jednoducho šialená," pridal sa ďalší. 

Viac o téme: ManželiaDetstvoRoman AtwoodFestival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu