Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vek sexi blondínky vyrazil ľuďom dych: To nemyslí vážne! Takéto číslo by ste jej nikdy netipovali

(Zdroj: Instagram/emilyskyefit)

SYDNEY - Fitness influencerka Emily Skyeová sa môže pochváliť miliónmi fanúšikov vďaka svojmu autentickému prístupu k fitness. Ľudia nedávno nedokázali uveriť tomu, koľko má rokov. Je to oveľa viac, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Vek je len číslo a fitness hviezda Emily Skyeová je toho živým dôkazom. Má 39 rokov, čo, samozrejme, nie je veľa, no pri pohľade na jej zábery na Instagrame by ste jej nikdy netipovali ani toľko. Dvojnásobná mamička sa nedávno podelila o fotky seba a svojho partnera, ako spoločne oslavujú jej narodeniny. Ľudia nedokázali uveriť tomu, ako úžasne vyzerá. 

"O ďalší rok staršia, ale stále nie múdrejšia! Teraz som vstúpila do posledného roku mojich špinavých 30. rokov! Wau, aká jazda to bola doteraz," napísala. 

Jej príspevok rýchlo získal veľké množstvo reakcií. "V žiadnom prípade nemáte 39! Do pekla nie, pomýlili si dátum narodenia, miláčik! Všetko najlepšie k narodeninám! Posielam veľa lásky a prajem všetko dobré," uviedol jeden komentujúci.

"Vek bude vždy len číslo a vy ste stále silnejšia. Nemôžem sa dočkať, keď uvidím, čo si pre vás tento rok pripraví," napísal niekto ďalší. Viacerí ľudia skonštatoval, že Emily teraz vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Viac o téme: FitnessVekElixír mladostiInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu