Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brunetka ohuruje svojou kondičkou: Tipnete si správne, koľko má rokov? Budete v nemom úžase

(Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Ninette Longsworthová je dôkazom toho, že vek je len číslo. Táto Kanaďanka sa totiž veľmi často stretáva s tým, že ju ľudia považujú za matku svojho vnuka. Pôvabná babička sa podelila o svoje rady, ako si udržať mladistvý vzhľad a dobrú fyzickú kondíciu aj po päťdesiatke.

Atraktívna babička Ninette priznáva, že si cudzí ľudia často myslia, že vnuk je jej syn a tri dospelé deti sú jej súrodenci. Vyzerá totiž minimálne o dve desaťročia mladšia, a pritom má 55. Svojich fanúšikov oslňuje tým, že žije naplno a pravidelne zverejňuje fotografie, na ktorých bez problémov pózuje v bikinách. Pod mladistvý vzhľad sa značne podpísala genetika, ale pomáha jej aj vášeň pre cvičenie a powerlifting. Zároveň ju vo forme udržiavajú jej deti - syn Julian (34), dcéry Kenya (28) a Zoe (26) a vnuk Noah (9). 

Trávenie chvíľ s rodinou ako aj cvičenie štyri dni v týždni sú podľa nej najlepšie prostriedky, ako vyzerať mlado. "Vyzerám skvele a cítim sa skvele. Úprimne, zabúdam na to, koľko mám rokov, pretože sa vôbec necítim na 55. Stretávam sa a zabávam so svojimi deťmi, udržujú ma mladú a keď sme spolu vonku, ľudia si automaticky myslia, že som jedna zo súrodencov," prezradila Longsworthová, ktorá žije v Toronte. 

Keď je vonku s Noahom, ľudia si myslia, že je jeho mama, pretože vôbec nevyzerá na to, že je jeho babka. Tréning vraj sympatickej Kanaďanke pomáha vyrovnať sa so stresom, ktorý spôsobuje starnutie. Ďakuje však aj dobrým génom. "Všetky deti som mala pred tridsiatkou, takže sa teším z toho, že som mladá babička. Nechýbajú mi malé deti, ale zároveň nemám plnú zodpovednosť za výchovu. Myslím, že aj Noahovi sa páči, že má mladú babku, pretože s ním môžem držať krok a hrať sa s ním. Vždy ho prekvapí, že sa mu dokážem vyrovnať svojou energiou." 

Ninette začala žiť naplno až po štyridsiatke. Teraz si odmieta klásť akékoľvek obmedzenia, nedrží sa späť a srší sebavedomím. "Ľudia si zrejme myslia, že keď človek prekročí určitý vek, mal by spomaliť a celý deň sedieť na gauči a nič nerobiť. Ja si však žiadne limity nekladiem a vo svojom veku stále vyzerám a cítim sa úžasne. Som príťažlivá a stále sa mi dostáva veľa pozornosti od mladších mužov, čo beriem ako kompliment. Veľakrát mi povedali, že vyzerám na 35 rokov. Momentálne trénujem štyrikrát týždenne a všetko je založené na silovom tréningu, pretože sa pripravujem na súťaž v silovom trojboji," hovorí sebavedomá žena. 

Okrem fyzickej kondície dbá aj aj na svoje stravovanie. Jej aktívny životný štýl je prioritou a vie, že má toho v živote pred sebou ešte veľa. Konzumuje len zdravé potraviny a vyhýba sa všetkému spracovanému a tomu, čo je v obale, škatuli prípadne plechovke. Je najmä mäso, ovocie a zeleninu a občas si večer dopraje víno a syr. "Mám v sebe ešte veľa života a budem ho naďalej žiť naplno," doplnila Longsworthová. 

Viac o téme: Elixír mladostiNinette Longsworth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu