Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvojica dodržiava výstredný SEX rituál: Vďaka jednému nápoju sa z vášho vzťahu nevytratí iskra! Takto si ho pripravíte

(Zdroj: Instagram/oferaofc)

BRAZÍLIA - Dvojica z Brazílie sa podelila o recept na šťastný vzťah plný vášne. Potrebujete typické vianočné ingrediencie, vďaka ktorým sa z vašej spálne nevytratí iskra. Tento párik už predtým prehovoril o sexuálnej diéte, v rámci ktorej sa venovali sexu aj viac ako dve hodiny.

Bella Mantovaniová (31) a Vagner O Fera (34) sú hviezdami sociálnych sietí. Čo sa týka sexu, sú celkom otvorení. Nedávno prezradili, že na posilnenie svojho vzťahu používajú rituál s magickým elixírom. Podelili sa aj o návod na jeho prípravu, vďaka ktorému to môžete vyskúšať aj vy.

"Je to vynikajúce. Keď sme ho začali používať na Silvestra, uvedomili sme si, že funguje naozaj dobre," uviedli podľa Daily Star s tým, že formulke sa hovorí "odvar zvádzania". Koniec koncov, hlavnou ideou je, aby fáza zvádzania trvala čo najdlhšie. "Všetko, čo potrebujete, je pohár vody, jedno zrelé jablko, tri kúsky škorice a sedem klinčekov. Musíte prevariť vodu so všetkými prísadami a keď sa odparí, vyberte jablká a položte ich na jahodovú zmrzlinu," približuje Vagner.

Milenci sa pravidelne starajú o to, aby sa z ich vzťahu nevytratila vášeň. V minulosti vraj dodržiavali sexuálnu diétu. V diskusii o ich výstrednej rutine Bella povedala: "Vždy sa vážime pred a po sexe, stalo sa to našou rutinou. Sú chvíle, keď naše sexuálne hry trvajú viac ako dve hodiny." Jej partner dodal, že ich rekord sú dve hodiny a 40 minút. Plánuje ho ale prekonať.  

Viac o téme: SexNápoj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu