Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pozrite na FOTO dievčatka, čo to má s nohami? Keď to zbadáte, pôjdete do kolien

(Zdroj: Reddit/dojacatmoooo)

LONDÝN – Na Reddite sa objavila vtipná optická ilúzia, ktorá absolútne pobláznila ľudí. Na prvý pohľad sa zdá, že zachytáva normálne dievčatko, no keď zbadáte jej nohy, uvidíte, že niečo nie je v poriadku. Mnohí na sociálnej sieti priznali, že ich ilúzia zmiatla.

Pred niekoľkými dňami jeden z používateľov Redditu publikoval zvláštny záber dievčatka. To stojí a pochybovačne hľadí do fotoaparátu. Zdá sa však, že niečo nie je v poriadku s jej nohami. Sú abnormálne tenké a nesúmerné so zvyškom tela. „Keď si uvedomíš, že jej nohy nie sú také tenké,“ píše sa na zábere, ktorý sa v skutočnosti objavil na Instagrame.

Pri bližšom pohľade si ľudia všimli, že nohy dievčatka skutočne nie sú také tenké. V rukách totiž drží vrecúško s popcornom. Ten ale absolútne splýva s povrchom, na ktorom dievčatko stojí. Vytvára to teda ilúziu abnormálne tenkých nôh. Ľudia v komentároch priznali, že ich optická ilúzia pobavila.

„Fotky v nízkej kvalite urobia čokoľvek skutočným,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Som taký zmätený,“ napísal ďalší. „Teraz, keď vidím ten popcorn, sa na to neviem pozrieť inak,“ pridal sa tretí komentujúci. „Trvalo mi to chvíľu,“ dodal štvrtý.

Viac o téme: DievčatkoPopcornOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu