Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Znepokojujúce VIDEO dievčatka: Veď má totálne zamorenú hlavu! Už len pri pozeraní vás začne svrbieť pokožka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Profesionálna odstraňovačka vší zdieľala video, na ktorom sa vlasy dievčaťa hemžia hmyzom. Zábery vyvolali u užívateľov sociálnych sietí šok. Mnohí v komentároch uviedli, že po pozretí tohto videa mali sami pocit, akoby sa im vo vlasoch pohybovali stovky týchto parazitov.

Dvadsaťtriročná Rachel Marounová prevádzkuje vlastnú súkromnú kliniku v Sydney, kde na odstránenie hmyzu sajúceho krv z hláv detí používa profesionálne lekárske zariadenie. Za ošetrenie, ktoré trva asi 1,5 hodiny, si účtuje v priemere 150 austrálskych dolárov (90 eur). 

Vo svojom najnovšom videu na TikToku ukázala vlasy dievčaťa pred a po odstraňovaní vší. Na prvých záberoch to vyzerá tak, akokeby ich malo vo vlasoch stovky. Vši začínajú ako vajíčka, ktoré vyzerajú ako žlté alebo hnedé bodky predtým, ako sa vyliahnu. Vtedy je ich najlepšie možné zahliadnuť. Po vyliahnutí majú vši jasnú farbu, kým sa nezačnú živiť pokožkou hlavy svojho hostiteľa.

Video ľudí značne znepokojilo. "Mám pocit, že už len pri pozeraní sa na to dostanem vši," napísal jeden užívateľ. Ďalší sa pýtajú, ako je možné, že si niečo také nevšimli rodičia dievčaťa skôr. "Nechápem, ako si môžu nevšimnúť, že majú chrobáky vo vlasoch ešte predtým, ako to bude takéto zlé," uvádza sa v jednom komentári. 

Viac o téme: ParazitVšiVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu