Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nahý muž sa vymkol z hotelovej izby: Pribehli k nemu hostia a... to, čo nasledovalo, je KRUTÉ

(Zdroj: X/any_spare)

LONDÝN - Nahý hotelový hosť vyšiel z izby a išiel poprosiť skupinu mužov, aby sa stíšila. Zdanlivo pokojná situácia sa ale razom zvrtla. Muži na chodbe totiž naháča napadli a postriekali hasiacim prístrojom. Video z incidentu sa dostalo na sociálne siete.

Nemenovaný hosť vyšiel zo svojej hotelovej izby, aby upozornil skupinu mužov na hluk. Z neznámeho dôvodu bol úplne nahý. Dvere na jeho izbe sa však zabuchli, a tak zostal bezradne stáť na chodbe. Jeden muž z hlučnej skupinky následne chlapíka zvalil na podlahu, kým ďalší otvoril hasiaci prístroj a postriekal ho. "Tento chlapík vyšiel zo svojej izby, aby sa sťažoval na hluk a vymkol sa. Prečo je nahý, neviem," okomentoval video zverejnené na X autor príspevku. 

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Od zverejnenia pred pár dňami si toto bizarné video pozrelo obrovské množstvo ľudí. Kým niektorým pripadá útok zábavný, iní mužov označili za hulvátov. Ako ale upozornil Daily Star, video nie je aktuálne. Pred dvomi rokmi sa objavilo na Reddite. Mnohých zaujímalo, prečo je muž nahý. "Myslíte, že sa všetci poznali? Akí kreténi, že sa pustili do starého muža, ponížili ho a postriekali ho hasičskou penou. Dúfam, že ich vyhodili z hotela za to, čo spôsobili," uviedol jeden z komentujúcich.

Iní ale tvrdili, že muž si to kvôli svojej nahote zaslúžil. "Pretŕčať sa nahý pred cudzími ľuďmi, zaslúžil si, čo dostal. Čo keby bola na chodbe žena alebo dieťa?" napísal iný užívateľ. "Museli sa poznať. Zdá sa, že sú to dobrí priatelia a sú opití a robia si navzájom hlúposti," pridal sa ďalší. 

Viac o téme: HotelNaháčútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu