Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zákazníčka chcela v sexshope otestovať vibrátor: Rozkročila sa a... to hádam nie! Všade okolo boli ľudia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Väčšinou to tak býva, že tie najčudnejšie situácie sa odohrajú na miestach, kde by ste to bežne nečakali. Už len názov sexshopy patrí medzi veľmi chúlostivé záležitosti, niektorí ľudia si ale z toho očividne nič nerobia. Istá žena sa nedávno pri pokladni správala, akoby kupovala rožky a mlieko.

V istom ruskom obchode, ktorý ponúka sexuálne pomôcky, sa odohrala veľmi netradičná situácia. Jedna zákazníčka pristúpila aj s vybraným tovarom k pokladni, no pred platbou si chcela overiť, či výrobok naozaj funguje. Informuje o tom britský Daily Star. Pred zdesenými zákazníkmi, ktorí čakali za ňou v rade, otvorila obal s robertkom a pred všetkými ho zapla. 

Keď na vlastné oči videla, že prístroj funguje, urobila ešte nechutnejšiu vec. Zapnutý vibrátor si priložila na tvár. Po pár sekundách sa dokonca pred kasou rozkročila a chcela sa pred vydesenými zákazníkmi a personálom samu seba uspokojiť. Celú situáciu zachytila priemyselná kamera v obchode. 

 

A brazen woman tests a sex toy in front of shocked customers at a shop counter

Posted by Strange But True Story on Thursday, October 26, 2023

Onedlho sa na sociálnych sieťach začali objavovať zábery tejto ženy, ako testuje pred vystrašeným personálom sexuálnu hračku. Ako vidieť, bol s ňou dokonca aj nejaký muž v šiltovke, očividne jej partner. Najprv vibrátor vybrala z obalu a vložila do nej niekoľko batérií. Po dôkladnom preskúmaní si nadvihla kabát a chcela ju naživo otestovať. V komentároch na sociálnych sieťach sa objavili informácie, že video mohlo pochádzať z pobočky Wildberries (Amazon), ktorá má obchody po celom Rusku. Zamestnáva takmer 50-tisíc ľudí a ponúka všetok možný tovar od domácich potrieb, cez oblečenie, kozmetiku, až po sexuálne hračky. 

Viac o téme: TestovanieSexshopZákazníčkaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu