Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Blondínka si nechala extrémne napichať pery: Predviedla, ako s nimi je čokoládu

(Zdroj: TikTok/titty_twins)

MADRID - Žena, ktorá podstúpila množstvo procedúr na výplň pier, prezradila, aké je to žiť s veľkými perami. Otvorene priznala, že bežné činnosti ako jedenie a pitie jej robia značné problémy. Podľa vlastných slov však s procedúrami neplánuje prestať a už teraz sa teší na ďalšiu.

Vienna Würstelová, ktorá žije v Španielsku, dostala od svojich sledovateľov na TikToku množstvo otázok po tom, čo ukázala, aké má veľké pery. Priznala, že momentálne má v nich okolo 30 mililitrov výplne a plánuje podstúpiť ďalšiu procedúru. S veľkými perami ale prichádzajú aj ťažkosti spojené s jedením a pitím. 

Vo videu Viera predviedla, ako dokázala odhryznúť z čokolády. "Je to dosť ťažké. Jedenie ide celkom dobre, ak jete niečo mäkké. Ale pitie je ťažšie." Potom si odpila z pohára vody a dodala: "Môžete vidieť, ako sa kvapôčka dostala von." Svoje gigantické pery nepovažuje za hendikep a sama si zvolila ich veľkosť. Aj preto pravidelne pracuje na tom, aby sa v jedení a pití zlepšila. 

Würstelová svojim sledovateľom vysvetlila, že v najbližších mesiacoch plánuje podstúpiť viacero kozmetických procedúr vrátane botoxu, ďalších výplní pier a líc, plastiky nosa a úpravy prsníkov. "Naozaj si veľmi želám ešte väčšie pery a neviem sa toho dočkať. Je to momentálne môj najväčší sen," povedala. 

Viac o téme: PeryBotox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu