Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž na zoznamke narazil na profil svojej mŕtvej manželky: Z toho, čo sa dialo potom, budete mať zimomriavky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Iba málokto by očakával paranormálny zážitok na zoznamovacej aplikácii. Jeden muž však tvrdí, že je to možné. V podcaste prezradil, že na Tinderi narazil na profil svojej zosnulej manželky, s ktorou dokonca komunikoval. Správy ale rýchlo nabrali strašidelný ráz.

V podcaste s názvom Ghost Huns prečítala moderátorka Suzie Preeceová znepokojivý príbeh muža, ktorý na Tinderi objavil profil svojej nebohej ženy Alice. Tá zomrela pred dvomi rokmi. Poslucháča nazvala menom Derek a odkaz čítala v jeho mene. "Práve som sa stretol so svojou mŕtvou manželkou na Tinderi. Otupene som potiahol doľava toľkokrát za sebou, že som to skoro minul." 

V profile bolo uvedené manželkine meno a fotografia, ktorú doposiaľ nikdy nevidel. "Prezrel som si jej profil, nebol tam žiadny text, iba tri ďalšie fotografie mojej mŕtvej manželky, ktoré som nikdy predtým nevidel, vrátane jednej so Sochou slobody za ňou, aj keď som vedel, že nikdy nebola v New Yorku," napísal ďalej chlapík. Bol pripravený konfrontovať neznámeho človeka, ktorý sa na zoznamke zdanlivo vydával za Alice. 

"Všetko sa začalo o 3:33 ráno. Dostal som jednoduchú správu, v ktorej stálo: ‚ahoj‘. Začal som písať tak rýchlo, ako som len mohol - kto si? Prečo to robíš? Odkiaľ máš fotky mojej ženy? Zomrela na rakovinu krčka maternice pred dvoma rokmi, ty monštrum." Muž čakal 24 hodín, kým dostal odpoveď, ktorá prišla uprostred noci. "Derek, chýbaš mi. Je mi ľúto, čo sa stalo," písalo v správe. 

Derek neveril, že by ho jeho manželka prišla strašiť, no potom dostal ďalšiu správu: "Si doma? Som vonku? Pusti ma dnu." Myslel si, že sa s ním len niekto zahráva a strieľa si z neho. Moderátorka následne prečítala správu, v ktorej bolo napísané: "Nevadí, že som sa dostala dovnútra?" Derek vtedy údajne počul, ako sa zatvorili vchodové dvere. Utiahol sa do postele, keď mu prišla ďalšia správa: "Si na Tinderi príliš skoro, Derry." Vystrašila ho najmä prezývka, ktorú používal výhradne len s Alice. 

Muž na zoznamke narazil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vtedy už počul kroky blížiace sa k spálni. Derek sa odhodlal konečne prehovoriť a nahlas povedal: "Alison, prepáč, milujem ťa, chýbaš mi. Už dva roky mi je zle od žalúdka, ale musel som ísť ďalej." Cítil, že na druhej strane dverí niekto je, no po týchto slovách počul odchádzajúce kroky. "Vyšiel som von k predným dverám a pozrel som sa von. Neboli tam žiadne známky života, tak som sa vrátil k telefónu v spálni. Alisonin profil bol už vymazaný," dodal Derek.

Viac o téme: Paranormálny javManželkaTinderZoznamovacia aplikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu