Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brunetka (56) sa pochválila zadkom, ktorý jej závidia dvadsiatničky: Chcete mať rovnaký? Toto je jej tajomstvo

(Zdroj: Instagram/strongmariastrong)

HOUSTON - Influencerka Maria Blacuttová sa popýšila na sociálnej sieti svojím telom, konkrétne zadkom. Hoci má 56 rokov, vyzerá na oveľa menej. Samozrejme musí na sebe veľa makať, no chce zároveň inšpirovať ostatných, aby boli "silní, sebavedomí a tak trochu šibnutí".

Fitnes expertka pre ženy päťdesiatničky odhalila tajomstvo dokonalého zadku v akomkoľvek veku. Je živým dôkazom, že jej stratégia naozaj funguje, vďaka čomu vyzerá v 56-ke tak, ako vyzerá. "Zabudnite na všetky hókusy pókusy, toto je tajomstvo úžasného zadku, nech ste akokoľvek staré," hovorí Maria vo videu zverejnenom na TikToku, ktoré ju zachytáva pri tréningu v posilňovni. "Mať takéto telo si vyžaduje tvrdú drinu a obetavosť," dodala rodená Kolumbijčanka, ktorá žije v americkom Texase. 

Brunetka upozorňuje na to, aby ste neverili rôznym marketingovým trikom a predajným ponukám, ktoré vám majú zaručiť krásne telo bez námahy. Nič také totiž podľa nej neexistuje. Jej rada je jasná, i keď priznáva, že asi pre niekoho nudná. 

"Osemdesiat percent môjho tréningu tvorí zdvíhanie ťažkých závaží a dvadsať percent alebo menej izolované cviky. Konkrétne cvičím drepy, mŕtve ťahy, výpady, bulharské delené drepy, nášľapy so záťažou a tlaky na boky s činkou," vysvetľuje, pričom každý tréning končí výkopami nôh dozadu. 

Užívatelia sa zhodujú v tom, že jedine takýmto tvrdým tréningom sa dopracujete k telu, po akom túžite. "Absolútna pravda. Takto cvičím aj ja už od čias, keď som bol ešte tínedžer. Činky a kardio," napísala jedna osoba. "Ťažká drina sa vypláca, vyzeráte skvele," podotkla ďalšia užívateľka. 

Viac o téme: PosilňovňaTréningZadok InfluencerkaMaria Blacutt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu