Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Démonická bábika desí ľudí: Mala posadnúť dcéru kňaza, toto sa jej stalo po tom, ako sa s ňou hrala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na internete sa dá kúpiť naozaj všetko. Príkladom je bábika posadnutá démonom, ktorú predajca ponúka na eBayi. Údajne mu ju osobne doručil kňaz, ktorý ju potreboval dostať od svojej malej dcéry. Tá tvrdila, že zabije svojho otca a brata a vezme ich so sebou do pekla.

Nadšenci paranormálnych javov si najnovšie môžu zaobstarať svoju vlastnú démonickú bábiku. Aktuálne sa dá kúpiť v prepočte za vyše sto eur. Predajca tvrdí, že je posadnutá mužským démonom a minimálne raz prehovorila. "Vlastníme túto bábiku a kňaz z Texasu nám ju osobne doručil. Prosil, aby ju niekto prevzal do vlastníctva, aby zlomil kliatbu, ktorá bola uvrhnutá na jeho dcéru," uvádza sa v popise.

Dievčatko vraj kúpilo bábiku na garážovom výpredaji, ale v priebehu niekoľkých mesiacov začalo mať extrémne, hysterické epizódy a hovorilo iným jazykom. Hovorilo o tom, že zabije svojho otca a mladšieho brata a vezme ich so sebou do pekla. Predajca tiež uviedol, že na koži dievčiny sa objavili modriny a jej oči stmavli. "Kňaz sa pokúsil o exorcizmus, no nevyšlo to. Napokon jeho dcéru navštívilo médium. Povedala mužovi, že dieťa vlastní niečo, čo bolo prekliate. Len keď je vlastníctvo odovzdané, môže byť kliatba zlomená."

Keď kňaz bábiku odovzdal istej britskej rodine, bez zjavného vysvetlenia sa v ich izbách začali hromadiť muchy a slimáky. Tiež si všimli, že ak zostali v obchode dlhší čas, začalo im byť zle a zasiahli ich negatívne myšlienky.

Démonická bábika desí ľudí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Okrem démonického hlasu, ktorý údajne nahrali, tvrdia, že na kameru nakrútili, ako bábika predvádza mimoriadne prejavy. "Nie je to žiadna hračka. Tento démon rád vysáva všetku energiu z miestnosti a bude brať energiu z vášho zariadenia a bezprostredného okolia. Pri styku s bábikou sme sa vždy držali požehnaných krížov. Prosím, buďte pripravení urobiť to isté," varoval predajca a dodal, že bábiku nebude možné vrátiť späť.

Viac o téme: BábikaKňazDémonParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu