Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialený útok: Dievčinu (26) napadla krava, dala jej hlavičku! Au, pohľad na jej zranenia zabolí

(Zdroj: Facebook/Cathrene Mieras)

CARLISLE - Dvadsaťšesťročná Britka venčila svojho psa na poli, keď zrazu zahliadla, že sa k nej rúti krava. Nemala už čas utiecť, a tak sa musela nechtiac odovzdať svojmu osudu. Akoby zázrakom prežila tento útok bez väčšej ujmy.

Cathrene Mierasová sa začiatkom septembra prechádzala so svojím psom v anglickom grófstve Cumbria. Počúvala cez slúchadlá podcast, keď periférne zbadala, že k nej uteká krava. V okamihu bola pri nej a dala jej pár hlavičiek. Mladá žena začala kričať od bolesti a snažila si privolať pomoc. 

Po prevoze do nemocnice absolvovala röntgenové vyšetrenie, ktoré, našťastie, neodhalilo žiadne vážnejšie zranenie. Skončila s monoklom, opuchom oka a bolesťou sánky, kvôli ktorej sa nemohla nasledujúce dva týždne jesť tuhú stravu. 

 

The best thing to happen to me 🫶🏻

Posted by Cathrene Mieras on Tuesday, January 3, 2023

"Myslela som, že ma zabije, ešte nikdy v živote som nebola tak vystrašená. Niekoľkokrát ma silno udrela hlavou," opísala Mierasová dramatické momenty. Vždy sa vraj počas venčenia pohybuje po oficiálnych turistických chodníkoch a psa má na vôdzke, no toto je prvýkrát, čo na ňu zaútočil dobytok. Pripisuje to mimoriadne teplému počasiu, ktoré v tom období panovalo v Cumbrii. 

Viac o téme: Kravaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu