Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Manželia cestovali vlakom, keď ich ohromil pohľad z okna: VIDEO má dokazovať existenciu záhadného tvora

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

COLORADO - Šokujúce zábery z Colorada sú vraj doteraz najjasnejším dôkazom o existencii Bigfoota. Shannon Parkerová a jej manžel Stetson boli v nedeľu 8. októbra vo vlaku z Duranga do Silvertonu, keď na neďalekej hore spozorovali záhadné chlpaté stvorenie.

Ďalší cestujúci rýchlo schmatol telefón a nafilmoval zviera, ako prechádza kríkmi, kým sa otočilo, sadlo si a hľadelo na ľudí vo vlaku. Na videu, ktoré Shannon zverejnila na Facebooku, je počuť, ako ohromení pasažieri žasli nad pohľadom na obrovského tvora.

 

It’s story time y’all! On Sunday, October 8, 2023, Stetson Tyler and I took the Narrow Gauge train ride from Durango to...

Posted by Shannon Parker on Tuesday, October 10, 2023

"Požiadala som Stetsona, aby mi pomohol hľadať losa v horách. Keď sme prechádzali okolo, manžel videl, že sa niečo hýbe a potom povedal, že si myslí, že je to Bigfoot," napísala Američanka na Facebooku. Neuveriteľné zábery odvtedy zdieľal aj profil na X s názvom Out There Colorado), kde zaujali množstvo užívateľov. 

Reakcie na video boli rôzne. Niektorí boli presvedčení o tom, že zobrazuje skutočného Bigfoota, iní sa zas domnievajú, že ide o prepracovaný podvod. "Bol som trochu skeptický, kým som nevidel dĺžku paže. Ruka siahala až po koleno. Jasne veľká noha," napísal jeden chlapik. Druhý uviedol, že zo záberov je zrejmé, že nejde o medveďa. "Keď sme sa rozprávali so sprievodcom vo vlaku, povedal nám, že nič podobné ešte nevidel a sám zažil nevysvetliteľné veci v týchto horách," povedala Parkerová pre magazín Newsweek

Viac o téme: ColoradoBigfootMýtické stvorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu