Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska (25) sa vyspala s kamarátom, po sexe sa dozvedela strašnú vec: Zničilo jej to život

(Zdroj: Instagram/bekantonucci)

PERTH - Trénerka wellness životného štýlu, ktorá sa po intímnych hrátkach so svojím kamarátom nakazila sexuálne prenosným ochorením, prehovorila o tom, ako jej táto hrozivá diagnóza ničí, či skôr ničila život. Zároveň radí ostatným, ako sa s ňou dá existovať a dokonca môžete aj randiť.

Rebecca Antonucciová z austrálskeho Perthu mala 25 rokov, keď sa nakazila herpesom od kamaráta, ktorý tvrdil, že je absolútne zdravý. Doteraz nevie, či pred ňou svoju diagnózu zámerne zatajil alebo naozaj nevedel o tom, že je chorý. Herpes sa prejavuje pľuzgiermi alebo vredmi na koži. Na túto chorobu neexistuje žiadny liek, čo znamená, že vírus v sebe nesiete po celý zvyšok života. 

Antonucciová v rozhovore pre SEEN TV prezradila, že po tom, ako jej bola stanovená diagnóza, úplne spanikárila. "Lekár mi o herpese nepovedal takmer nič, mal napísaných len pár informácií na A4. Tak som sa obrátila na doktora Googla." Nikomu o svojej diagnóze nepovedala a pred všetkými sa tvárila, že je zdravá. Chodila na večierky, pila a snažila sa potlačiť v hlave neustály strach, že ju už nikdy nikdy nebude milovať a že má zničený život. Dokonca spávala s mužmi bez toho, aby im o herpese povedala, v dôsledku čoho ich vystavila obrovskému riziku. 

Nakoniec však predsa len vyhľadala odbornú pomoc, akceptovala svoju diagnózu a každému chlapovi, s ktorým ide na rande, najprv oznámi, čo jej je. Vďaka tomuto osobnostnému rozvoju je vraj teraz pre mužov príťažlivejšia. Svoju traumu preorientovala na pomoc druhým, ktorí sa nakazili herpesom, a šíru osvetu o tomto nepríjemnom ochorení. Dokonca radí párom, z ktorých je jeden nakazený, ako môžu mať spolu napriek tomu sex, píše News.com.au

Jej samej pomáha udržať si dobrú kondíciu holistický prístup, vyhýbanie sa stresu, diéta a cvičenie. "Trvalo mi dlho prekonať ten šok, hanbu a smútok. Ale už vidím svetlo na konci tunela," dodala Austrálčanka. 

Viac o téme: SexHerpesSexuálne prenosné ochorenieRebecca Antonucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu