Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď uvidíte, čo vytiahli z automatu na nápoje, už nikdy si tam nič nekúpite: Hrôza na VIDEU

(Zdroj: TikTok/robertirwin)

QUEENSLAND - Robert Irwin, syn známeho zosnulého dobrodruha Steva Irwina, bol nakrútený pri tom, ako z automatu na nápoje v austrálskom Queenslande vyťahuje pytóna. Ako sa tam dostal, nie je známe, no v súčasnosti sa už opäť nachádza tam, kde má byť - v prírode.

Devätnásťročný Robert sa očividne vydal po stopách svojho otca. Pred pár dňami totiž opatrne vykonal úspešný zásah, keď zachránil hada z automatu na Coca-Colu v miestnej zoo. Tomu sa nejak podarilo dostať dnu, kde uviazol vzadu medzi fľašami s perlivým nápojom. 

@robertirwin

So this was a first for me…

♬ original sound - Robert Irwin

"Nechcel som, aby vliezol medzi elektrické vedenie a niečo sa mu stalo," okomentoval tínedžer zásah, ktorý trval iba pár sekúnd. Pytón sa zjavne nedostal do ošemetnej situácie po prvý raz. Robert si totiž všimol, že mu chýba koniec chvosta. Zrejme ide o staršie zranenie. 

Užívatelia TikToku ocenili mladíka za to, že pokračuje v odkaze svojho otca. "Áno, rozhodne je syn svojho otca. Parádne sa na to pozeralo," podotkla jedna osoba. Ochranca životného prostredia, lovec krokodílov a televízna osobnosť Steve Irwin zomrel pred sedemnástimi rokmi, keď ho pri natáčaní dokumentárneho programu pri pobreží severného Queenslandu bodla raja priamo do srdca. 

Viac o téme: AutomatHadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu