Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladík (25) sa v noci vkradol na farmu a... ODPORNÉ, čo robil s teľaťom! Prichytený pri čine

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DORSET - Muž vo Veľkej Británii sa na súde priznal k sexuálnej penetrácii so zvieraťom. Bol totiž prichytený pri tom, ako obťažoval kravu, konkrétne jedno z teliat. Hrozí mu trest odňatia slobody.

Dvadsaťpäťročný Liam Brown sa v júni minulého roka vplížil na farmu v dedine Burton v anglickom grófstve Dorset. Keďže bola noc, myslel si, že ho nikto nevidí a všetko ostane utajené pod rúškom tmy. Veľmi sa však mýlil, na pozemku bol totiž nainštalovaný bezpečnostný systém, ktorý ho zachytil na kameru. Farmári ho tam umiestnili preto, lebo sa obávali o zdravie svojho dobytka, najmä teliat. Od jedného odobrali vzorky DNA, ktoré odhalili, že Brown sa na ňom sexuálne uspokojoval, informovala britská televízia ITV

Mladík (25) sa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Majitelia farmy mladíka poznali odmalička, pretože jeho rodičia kedysi na farme pracovali. "V inkriminovanú noc boli upozornení alarmom, že niekto sa nachádza na ich pozemku. Neskôr boli zo zneužitého zvieraťa odobraté vzorky, ktoré potvrdili, že obvinený s ním mal sex," uviedol na súde prokurátor Charles Nightingale. 

Brown sa počas pojednávania rozplakal a ku všetkému priznal. Hrozí mu nepodmienečný trest odňatia slobody za spôsobenie utrpenia chránenému živočíchovi. Verdikt má byť vynesený 22. septembra na Korunnom súde v Bournemouth. 

Viac o téme: KravaSexúchylZoofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu