Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutné VIDEO: Dôchodca sexoval s kravami! Teraz po nich pátra polícia aj aktivisti

(Zdroj: Youtube/Times Of India)

WARDHA - Zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajú dôchodcu z Indie pri pohlavnom styku s kravami. Po tom, čo sa dostali na internet, sa začala prípadom zaoberať miestna polícia. Zároveň hľadajú kravy, ktoré sa stali obeťami zoofílie. Podľa dostupných informácií mal muž zneužiť minimálne dve.

Indická polícia pátra po najmenej dvoch kravách, s ktorými mal 65-ročný Tulsidas Delikar sex, informovalo Times of India. Zábery z incidentu, ktoré zachytila bezpečnostná kamera, sa stali virálnymi. Správy o mužoch, ktorí sa zapájajú do sexuálnych aktivít s kravami, sú v Indii pomerne bežné. Po vyhrážkach demonštrácií zo strany aktivistov, najmä skupín strážiacich kravy, polícia začala rýchlo konať.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov alebo divákov s citlivou povahou

K incidentu malo dôjsť údajne došlo v meste Wardha v indickom štáte Maháráštra. Políciu o ňom informoval sťažovateľ menom Pradeep Talmale, ktorý sa dostal k inkriminovaným záberom. Neskôr sa ukázalo, že Delikar trpí rakovinou a podľa svojej rodiny je tiež duševne chorý. 

Dôchodca v súčasnosti čelí obvineniam zo zoofílie. Lekárska prehliadka obvineného bude podľa šéfa policajnej stanice Wardha Satyavira Bandiwara životne dôležitá. Mužove činy pobúrili mnohých aktivistov, ale polícia ich ubezpečila o tom, že prípad dôkladne vyšetruje. 

Viac o téme: KravaSexZoofilPohlavný stykIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu