Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororová smrť: Ženu (†37) pochovali zaživa, 11 dní sa vraj snažila dostať z rakvy von

(Zdroj: Youtube/Newbie Comp)

RIACHAO DAS NEVES - Rodina 37-ročnej Rosangely Almeida dos Santosovej z Brazílie tvrdí, že bola omylom pochovaná zaživa. Miestni obyvatelia vraj totiž počuli, ako sa z hrobu ozýva krik a búchanie. Po exhumovaní tela sa na ňom našli viaceré zranenia.

Rosangela Almeida dos Santosová bola vyhlásená za mŕtvu v januári 2018. Podľa úmrtného listu utrpela zástavu srdca a septický šok, ktorému podľahla. Pochovali ju na cintoríne v meste Riachao das Neves v brazílskom štáte Bahia. Podľa všetkého však vtedy bola ešte nažive. Miestne médiá uvádzajú, ľudia žijúci v blízkosti cintorína kontaktovali pozostalých s tým, že sa z hrobu ozývajú výkriky a búchanie. Príbuzní následne rozbili hrobku, aby sa dostali k rakve, no Santosová už bola, bohužiaľ mŕtva. Jej telo bolo ale ešte teplé a obrátené na boku. 

Po exhumácii sa zistilo, že mala zranené zápästie a v rakve sa taktiež našli stopy krvi a škrabance od nechtov. Vata, ktorá sa dáva nebohým do uší a nosa, bola odstránená. Rosangela teda očividne jedenásť dní ležala v truhle živá, zatiaľ čo sa všemožne snažila dostať von. 

Miestna obyvateľka Natalina Silvová uviedla, že so susedmi počula, ako sa z cintorína v noci ozývajú tlmené zvuky. Myslela si však, že sú to len deti, ktoré si z nich strieľajú. "Určite sa snažila otvoriť truhlu, dokazujú to zranenia na jej ruke," povedala matka nebohej Germana de Almeidová pre brazílsky spravodajský web G1. Napriek tomu úrady prípad uzavreli s tým, že žena nebola pochovaná zaživa. 

Viac o téme: CintorínBrazíliaPochovanie zaživaRosangela Almeida dos Santos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu