Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nechutnosť na ulici v Splite: Turistka si stiahla nohavice a... naozaj ju odfotili pri TOMTO?!

 Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/GetDirekt)

SPLIT - Neznámy okoloidúci zachytil v uliciach chorvátskeho Splitu ženu, ktorá močila priamo na ulici chrbtom opretá o múr budovy. Záber neskôr zverejnil na Facebooku, kde vyvolal zmiešané reakcie. Kým niektorí to považovali za absolútne dno, iní podotkli, že zverejňovanie podobných záberov je ponižujúce.

Turistická sezóna sa prechýlila do druhej polovice a mnohí ľudia, ktorí žijú v dovolenkových destináciách, sa nevedia dočkať jej konca. Ako každý rok, aj tento sa miestni obyvatelia stali svedkami kuriozít, ktorých sa dopustili turisti. Výnimkou nie je ani žena, ktorá sa vymočila priamo na ulici Radunica v Splite. Jednému z okoloidúcich sa to podarilo zdokumentovať a o záber sa podelil na sociálnej sieti. 

 

Radunica 18:30. Kako ono kažu ovi šta misle da grintamo; neka mlade cure, zgodna je, lipa je je, biće i pametna jer ne čuči nego se odupire leđima o zid. Vodite je doma materi, biće sritna garant! #Get&Radunica

Posted by GetDirekt on Tuesday, August 1, 2023

Je ťažké určiť, či to žena urobila naschvál alebo jednoducho nedokázala nájsť toalety, kam by mohla ísť vykonať potrebu. Okrem toho tiež mohla mať problémy s močovým mechúrom. 

Komentujúci mali na incident rôzne názory. "Toto je dno. Neviem, či je horšie toto alebo tie čmáranice na stene," poznamenal jeden. Iným to prišlo vtipné. "Aby sa neušpinila, mohla si obuť aspoň gumáky," píše ďalšia osoba. Našli sa však aj takí, ktorí považujú zverejňovanie podobných záberov na sociálnych sieťach za ponižujúce.

Viac o téme: DovolenkaTuristaMočenieChorvátskoSplit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu