Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík pobúril gastronomickým zločinom v reštaurácii: Za toto ho Taliani nenávidia!

(Zdroj: TikTok/itsbenreid)

LONDÝN - Britský turista prezradil, čím všetkým rozhneval domácich obyvateľov počas dovolenky v Taliansku. Po niekoľkotýždňovom pobyte v tejto krajine pochopil, že sú až príliš chúlostiví a citliví na jedlo. Kým si totiž prispôsoboval a servíroval jedlo podľa vlastnej chuti, oni mali občas chuť vyhodiť ho z reštaurácie.

Na TikToku Bena Reida sa objavila séria videí, v ktorých zdokumentoval svoje "zločiny proti Taliansku". Po tom, ako strávil niekoľko týždňov na dovolenke v tejto krajine, hovorí, že mnohí miestni obyvatelia sú dosť špecifickí, pretože ho otvorene kritizovali, keď si upravoval jedlo podľa vlastnej chuti. V prvom príspevku dokumentuje, ako sedí v kaviarni so šunkovo syrovým croissantom a latte. Namočí si ho do kávy, čo vyvolá úškrn muža, ktorý všetko sleduje zboku a nespúšťa z Brita oči.

V ďalšom krátkom zábere si sype na krevety parmezán, čo spôsobilo, že sa pri ňom zastaví neznámy muž a znechutene hľadí, čo sa deje. „Počítam dni,“ zažartoval Ben. Zároveň vtipne obhajuje svoje rozhodnutie jesť z pizze najskôr kôrku a hovorí, že dobrá kôrka je lepšia ako samotná pizza. Najviac pobúrenia u tamojších obyvateľov však vyvolalo strihanie špagiet nožnicami. Dvaja čašníci pristúpili k mladíkovi a povedali mu, že nemá dovolené takto konzumovať svoje jedlo. „Cestoviny musíš jesť vidličkou, nemôžeš ich strihať nožnicami. Ľudia si budú myslieť, že si idiot,“ povedal čašník a potom mu skonfiškoval nožnice.

Mnohí užívatelia vyjadrili pochopenie pre domácich. „Ako Talian cítim bolesť. Prečo by ste si brali nožnice do reštaurácie?“ opýtal sa jeden z nich. „Ten čašník vyzeral tak, ako keby sa na vás chystal zavolať políciu,“ napísal ďalší. „Takýmito kúskami riskujete svoj život. Toto nie je o tom, že ste Talian, ale o morálke," uviedol tretí. 

Iní však nevideli problém v tom, že si Ben upravil jedlá a doprial si ich podľa vlastnej chuti. „Nechajte ho jesť tak, ako chce,“ napísala jedna žena. „Chudák chlap, špagety sa ťažko jedia,“ vyjadrila pochopenie druhá. „Pridanie vody do espressa je bežný nápoj,“ vysvetlila ďalšia. „Volá sa americano.“

Viac o téme: DovolenkaTuristaTaliansko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu