Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Turistu šokovali ceny plážového baru v Chorvátsku: Musel odfotiť nápojový lístok, inak by mu nikto neveril!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŠIBENÍK - Turista z Čiernej hory nedávno navštívil chorvátsky Šibeník, kde zašiel do plážového baru. Čo ho ale prekvapilo, boli ceny nápojov. Na Twitteri, kde zverejnil záber nápojového lístka, prezradil, že ho musel odfotiť, inak by mu nikto neveril. Nízke ceny však nie sú samozrejmosťou.

Čiernohorský triatlonista Igor Majer nedávno navštívil chorvátsky Šibenik, kde ho prekvapili ceny plážového baru, píše Slobodna Dalmacija. Fotografiu cenníka zverejnil na Twitteri a poznamenal, že si ho musel odfotiť, pretože by mu nikto neuveril. Ako vidíte, cena kávy v tejto kaviarni je 1,30 eura, cappuccino stojí 1,60 eura, Coca Cola 2,40 eura, zatiaľ čo veľké čapované pivo stojí tri eurá.

„Bolo mi zle z fotenia cenníka v plážovom bare dnes v Šibeniku, ale aj tak som ho fotil, lebo by mi to nikto neveril,“ napísal Majer, zrejme príjemne prekvapený miernymi cenami v plážovom bare uprostred letnej sezóny. Mnohí však v komentároch vyjadrili svoj zmätok z toho, či Majer považuje ceny za príliš vysoké alebo nízke. V komentári teda potvrdil, že sa mu ceny plážového baru zdali skutočne nízke.

Ako ale informoval bosniansky portál N1, nie každý turista sa v tejto obľúbenej dovolenkovej destinácii potešil nízkym cenám. Jeden z turistov tvrdil, že za obyčajný tonik v kaviarni v Torgire zaplatil sedem eur. Ďalšia turistka, ktorá navštívila Šibeník, sa zase podelila o účtenku s troma kávami, za ktoré zaplatila neuveriteľných 15,50 eura. Ako ale dodáva portál, všetko závisí od lokality, pretože aj vo vychytených dovolenkových destináciách si môžete dopriať nápoje a jedlá za primerané ceny.

Viac o téme: DovolenkaChorvátskoPlážový barŠibeník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu